Sedapuhku esineb poptäht Eesti pealtvaatajate ees ühe kontserdiga
Saku Suurhallis 29. aprillil.
Piletid Enrique Iglesiase kontserdile tulevad müügile esmaspäeva, 16. märtsi hommikul kell 10:00. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba 11. märtsist.

Paljude arvates oli Enrique Iglesiase esinemine 2007. aasta sügisel Tallinnas üks parimaid showsid, mis Eestis iial toimunud.
Armastatud raadiohääl Allan Roosileht kommenteeris Iglesiase kontserti tookord nii: «Kontsert oli väga hea – valgusshow oli kindlasti üks ilusamaid, kidramehed olid suurepärased, taustalauljatele ka täispunktid. See oli päris mõnus, kuidas kontserdi meeleolud vaheldusid nagu erinevad lavapildid ning sealjuures töö publikuga, see oli tõeline meistriklass. Eks selliseid intiimsemaid hetki on isegi Rolling Stonesi kontserdil, Pinkil oli ka akustiline sett – see on selline must be värk –, aga Iglesiasel tuli see ikka kuradi hästi välja," kommenteeris Roosileht.

Kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on Iglesiase Eestisse naasmisel kaks põhjust.
Esiteks oli Enrique siinsest publikust lihtsalt vaimustuses.
"Pärast viimast kontserti kaks aastat tagasi heitis laulja koos meeskonnaga lava taga nalja, et käime vaid korraks kodus ära ning tuleme siis kohe tagasi – Eesti publik on lihtsalt suurepärane," vahendas Rebane Iglesiase emotsioone.

Teiseks müüdi viimati välja lausa kaks Enrique kontserti Saku Suurhallis.
"Seega uskusime, et Enrique uue tuuri raames ühe kontserdi siia toomine peaks olema suhteliselt riskivaba," kommenteeris Rebane.

Tallinna kontserdil kuulevad pealtvaatajad megahitte tema viimastelt albumitelt ning kindlasti toob staar kontserdikülastajate ette ka uusi lugusid.

Enrique Iglesiase trumbiks peetakse oskust esineda hästi nii hispaania kui ka inglise keeles.

Omanimeline debüütalbum tõi lauljale Grammy auhinna "Best Latin Pop Performance" kategoorias.
Hiljem järgnes veel hulgaliselt rahvusvahelisi auhindu, mille seas on näiteks World Music Award, American Music Awards, Premio Lo Nuestro Awards ja auhinnad ajakirjalt Billboard «Artist of the Year» ja «Album of the Year» kategooriates.

Enrique Iglesiase Euroopa turneed soojendab Hollandi päritolu lauljatar Esmée Denters, kes oli külaline ka urbanpopi staari Justin Timberlake'i Euroopa tuuril «FutureSexLoveShow». Mai algul jõuab poelettidele noore lauljatari debüütalbum.

Vastu tulles fännide soovile on seekord põrandal toolide asemel seisukohad. Seisukoha piletid Enrique Iglesiase kontserdile maksavad vaid 495 krooni.