Riietusruum
Riietusruum, kus mees enne ja pärast esinemist lõõgastub, peab olema laitmatult puhas ja mõnusa õhutemperatuuriga. See ruum peab olema piisav kuuele inimesele ning seal peab olema:
2 mugavat sohvat laudade ja lampidega
2 mugavat tugitooli või kaheinimese diivan (love seat)
1 120v/30 amprine pistikupesa
1 korralikult valgustatud meigipeegel
Eratualett ja dušinurk koos sooja ja külma jooksva veega
Täispikkuses peegel ja riidepuu
Kuus puhast froteerätikut
Kaks puhast froteekäterätikud
1 kinnine seep
1 kinnine karp Kleenexit

Ka teine riietusruum, mis mõeldud bändiliikmetele, peab olema laitmatult puhas ja lukustatav. Sinna peab mahutama üheksa inimest ning seal peab olema mugav mööbel - sohvad, kaheinimesediivanid, toolid, laud, diivanilaud, lambid, suur põrandavaip. Ruum peab olema puhas, hästi valgustatud (tuba ja peeglid), korrektse temperatuuriga. Lisaks peab olema eratualett ja dušinurk sooja ja külma jooksva veega. Toas olgu täispikkuses peegel ja riidepuu üheksale inimesele. Vajalikud on 2 120 AC-auku, 12 puhast froteerätikut, kaks avamata seepi, 1 avamata Kleenexi karp. Ruum peab olema valmis viis tundi enne show'd ning jääma ligipääsetavaks kogu ürituse ajaks.
Bändi naisliikmete riietusruumidele on esitatud samasugused nõudmised


Õhtusöök
Õhtusöök on kohustuslik serveerida portselannõudest ning metallist söögiriistadega. Laudadel olgu linane laudlina ja salvrätikud.

"Tegu on väga OLULISE söömaajaga, toidu kvaliteedile, värskusele ja
serveerimisele tuleb suurt tähelepanu pöörata, oluline on ka
toitlustuspaiga väljanägemine. Kui meie arvates on toit vastuvõetamatu,
siis tuleb pakkuda alternatiivseid võimalusi, nt pakkuda valikut
take-away-menüüdest," seisab nõudmistelehel.
Süüa soovib Iglesias ja tema bänd süüa järgmisi roogi:
1 kuum värske supp ja 1 supp taimetoitlasele (ei tohi olla sama, mis lõunasöögiks). Taimetoitlase supp ei tohi sisaldada lihapuljongit.
2 erinevat salatit, kaste kõrval (tõeliselt värske, tõeliselt hea Caesari salat ilma anšooviseta)
2 erinevat liharooga (loomaliha, kana ja/või kala)
1 toitev eelroog taimetoitlasele - MITTE ainult küpsetatud juurviljad
2 erinevat küpsetatud või aurutatud juurviljavalikut
Värske sooja leiva-saia valik
Värske puuviljasalat ja 2 teist külma magustoitu


Jookidest peab olemas olema hulk jahutatud karastusjooke. Lisaks veepudelid, värske sidrunilimonaad, värske piim (sh tavaline ja 1-protsendiline), kuum kohv koos 12,5-protsendilise kohvikoorega (half-and-half). Ruumides peab olema veekeetja / kuumaveekann koos inglise ja taimeteede kotikestega, plasttopsid külmade jookide jaoks, portselanist kohvi- ja teetassid

Pärast showd soovivad meeskond, bänd ja kaubikujuhid saada
4 kasti väikeseid veepudeleid
2x24 kasti külma õlut (mitte mingil juhul Bud Light)
2 pudelit punast veini
ühekordseid topse
toiduks: kuumad pitsad, võileivad, kiirtoit
Menüüd olgu olemas, produktsioon abistab valiku tegemisel


Enrique Iglesias lõõgastub ülikalli kesvamärjukese seltsis
Lisaks tavapärastele nõudmistele nagu laitmatult puhtad dušinurkadega ja möbleeritud puhkeruumid, tahab latiinostaar enda ja oma bändikaaslaste puhketubades näha paari pudelit Prantsusmaal villitud Grey Goose'i viina.

Selle alkoholibrändi tutvustustekst ütleb, et tegu on maailma parima maitsega viinaga - olles fenomenaalne Ameerika Ühendriikides on see üks kiiremini kasvavaid super premium viina brände maailmas. Alkoholi hulgimüüjad pakuvad selle orienteeruvaks hinnas poodides ligi 650 krooni liitri eest. Muuhulgas seisab Enrique Iglesiase nõudmistelehel märge "ei mingit asendamist!"

Kui hurmuri bändikaaslaste riietusruumides peab olema ka eeskujulik valik puu- ja juurvilju, pähkleid, juustu, tšipse, kompvekke ja kurgupastille ning pealerüüpamiseks õlut, punast veini ja karastusjooke, siis Enrique Iglesias enda garderoobi toiduga ei koorma: lisaks jookidele ootab teda ees vaid purk mett ning värske ingverijuur.

Vaata ka videot Iglesiase saabumisest Eestisse!