Of Roofs, Genes And Stolen Meanings on muusikute endi sõnul noor, küüniline, madal, terav, vihane, vaheldusrikas, neurootiline, kaasahaarav, irooniline, lepitamatu, kaootiline, jalad maas, Tartu tänavatelt bänd. Täna ilmus ansamblil uus EP nimega «Two: Places to Call Home» - kompaktne, terav ja pimedates kõrvaltänavates seiklev järje oma 2012. aastal ilmunud ja paljukiidetud debüütalbumile «One: Life to Learn». Värske EP on sarnaselt debüüdile valmistatud küll uhkusega n-ö kodus põlve otsas, aga on siiski märgatav samm edasi nii heliliselt kui lugude kirjutamise võtmes. Uues materjalis on järeleandmatu kaose arvelt rohkem ruumi madalatele sagedustele, mitmekihilisusele, küpsemale iseloomule, mille saatel murtakse välja uutele jahimaadele.

Of Roofs, Genes And Stolen Meanings esineb koos Briti bändiga Enter Shikari juba sellel neljapäeval, 28. augustil Tallinnas, Rock Cafés. «Kuigi ei saa öelda, et Enter Shikari isepärane helipilt Of Roofs, Genes and Stolen Meaningsi loomingut oluliselt oleks mõjutanud, läksid meil bändi Rock Café esinemise kinnitamisest kuulmise järel lambikesed «me oleks nendega koos mängima nagu rusikas silmaauku» kohe põlema. Armastus intelligentse raske muusika vastu, žanrite piiride kompimine, mitmekülgsus, meloodilisuse pursked, sund ajusid kasutada, energilisus ja vihasus on võimsad ühised nimetajad, mis kujundavad õhtust Rock Cafés Enter Shikari ja meiega hästi toimiva terviku. Usun, et oleme suurele osale Enter Shikari Eesti publikust teada nimi ja oleme oma värske plaadi materjaliga sõgedatele brittidele hea täiendus,» ütlesid bändi liikmed.

Sellel neljapäeval avab Rock Café uksed kell 19:00, kontsertprogramm algab orienteeruvalt kell 20:00.

Piletid hinnaga 29 eurot on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.