“Laupäevase kontserdiga avame enda jaoks ametlikult suvehooaja, sest üle pika aja saame jälle välistingimustes muusikat mängida ja see teeb asja kindlasti eriliseks,” rääkis Erki Pärnoja.

Anna Põldvee usub, et tuleb õdus õhtu, kus meie mängitud muusika jätab kuulajale ka piisavalt ruumi oma mõtetes rändamiseks ning nautida esinemispaiga – Volta kvartali – pakutavat erilist atmosfääri.

Põnev esinemispaik kuulub Endover Kinnisvarale, mis on Volta kvartali suurarendaja - eelmise aasta lõpus valmis aadressil Tööstuse 47B uusarendus 47B Loftid ning aadressil Tööstuse 47D on arenduses uus projekt "Volta Loftid".

Kui Endover Kinnisvara jaoks on oluline luua linnaruumi lisaväärtust ning kujudada koos kodudega ka elustiili, siis Erki Pärnoja ja Anna Põldvee peavad muusikutena väga oluliseks ausust ning kindlasti ka julgust olla Sina ise. "Kuulaja ees peab olema avatud südamega, sest ainult nii saab päriselt jagada seda, mis endal anda on," ütlevad Erki ja Anna.

Erki Pärnoja ja Anna Põldvee tasuta hoovikontsert toimub sel laupäeval, 20. mail algusega kell 20.00 Volta kvartalis, Tööstuse 47D sisehoovis. Kontsert on osa tänaseks juba üheksandat korda toimuva Eesti suurima asumifestivali “Kalamaja päevad” programmist.