17-pealine tuuriseltskond saabub Eestisse esmaspäeva hommikul rongiga Moskvast. Lordi on palunud oma riietusruumi 92 pudelit gaseerimata vett, 72 pudelit õlut, 10 purki Red Bulli. Eriti on bänd rõhutanud, et kui korraldaja suudab pakkuda paar purki dr. Pepperit, siis see muudaks bändi vokalisti Mr. Lordi väga õnnelikuks. Lisaks on bänd palunud erinevaid karastusjooke nagu Coca-Cola, Sprite, Fanta ning võileivamaterjale, kohvi, teed. Kindel nõue on, et riietusruumis peab olema ka 5 peeglit.

Ansambli debüütalbum "Get Heavy" ilmus 2002. aastal ning sellelt pärinev singel "Would You Love a Monsterman?" veetis lausa viis kuud aega edetabelites. Album "The Monsterican Dream" nägi ilmavalgust 2004. aastal. Lordi kolmas täispikk album "The Arockalypse" ilmus märtsis 2006, samalt albumilt on pärit ka "Hard Rock Hallelujah" - lugu, millega Lordi tegi ajalugu võites Eurovisooni lauluvõistluse rekordilise 292 punktiga. 2009. aasta oktoobri lõpus asus ansambel jälle stuudiosse, et valida välja 25 demoloo seast plaadimaterjal ning alustada albumi "Babez For Breakfast" salvestamisega. Viies kauamängiv ilmus üle maailma 15. septembril 2010. Bändi lahutamatuks osaks on kollikostüümid, ilma milleta keeldub band nii pildistamistest kui ka intervjuudest.

Piletid Lordi kontserdile hinnaga alates 350 kroonist on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Rock Cafesse avatakse esmaspäeval kell 19.00. Lordit soojendab Sister Sin Rootsist.