Loreeni meeskond pöördus „Pühajärve jaanituli 2013“ korraldajate poole palvega võimaldada Rootsi staarile eraldi ööbimisvõimalus vaikses metsamajas ning pakkuda talle söögiks Eesti ökotoitu.

„Kus iganes riigis Loreen ka ei viibiks, otsib ta alati loodusest inspiratsiooni uuteks lugudeks – nii seletasid meile Loreeni meeskonnaliikmed. Hea meelega tuleme nende palvele vastu, et Loreen saaks nautida Pühajärve metsas ööbimist ja maitsta Eesti mahedat toitu. Kes teab – võib-olla sünnib Eesti loodusest inspireeritult tema uus hitt-lugu, mille Loreen tulevikus Eestile pühendab,“ ütles Pühajärve jaanituli 2013 peakorraldaja Tanel Samm.

Samm lisas, et muus osas – transpordi, lava- ja lavataguse tehnika ning muudes esinemisega seotud aspektides – on staaril väga kõrged nõudmised. „Loreen on perfektsionist laval ja lava taga ning soovib oma fännidele pakkuda kõrgel tasemel ja viimase tehnika sõna järgi show’d,“ ütles Samm.

Pühajärve jaanituli 2013 pakub jaanipühadel meelelahutusprogrammi Pühajärve pargis, rannas ja lauluväljakul. Kohalike artistide valik on juba seitsmendat aastat toimuvale Eesti suurimale jaanitulele omane: Põhja-Tallinn, Smilers, Ott Lepland, Terminaator, Karl-Erik Taukar, Elina Born; rannaalal lisab peole vürtsi hea tuju tantsumuusikat propageeriv projekt Beats With Benefits.

Loreeni võit eelmise aasta Eurovisioonil oli fenomenaalne – „Euphoria“ võitis miljonite televaatajate südamed ning pälvis Eurovisiooni ajaloos rekordiliselt arvult riikidelt maksimumpunktid ehk 12 punkti. Pärast Eurovisiooni tõusis Loreen looga „Euphoria“ iTune edetabelite tippu 21 riigis. Lisaks tunnustati lugu Rootsis aasta parima laulu kategoorias ihaldusväärse Grammi auhinnaga, mida on Rootsit kui muusika suurriiki silmas pidades raske alahinnata.

Festivali pilet üheks päevaks maksab eelmüügist 14 eurot, kahe päeva pilet 19 eurot. Pühajärve jaanituli 2013 piletid on müügil Piletilevis ja Statoilides üle Eesti.