Ürituse peakorraldaja Priit Valkna sõnul on sel aastal festivali peakontsert ainulaadne: "Juba eelmisel aastal, vahetult pärast edukat Seali kontserti, tekkis mul idee, et võiks järgmisena tuua Pärnusse ühele lavale kaks kõige tuntumat Baltikumi bändi ja meil on äärmiselt heameel, et saame suvepealinnas neid mõlemaid 22. juunil võõrustada. On oodata väga positiivset õhtut Pärnus."

Oktoobri lõpus plaadifirmaga Warner Bros Records lepingu sõlminud Ewert and The Two Dragons on hetkel töötamas uue materjali kallal ning suve lõpus suundumas ka stuudiosse. Lisaks suvisele tuuritamisele Euroopas, ootavad neid sügisel ees kontserdid ka USA-s. 2012. aastal Eesti Muusikaauhindade galal "Aasta albumi" tiitliga pärjatud "Good Man Down" jõuab poelettidele Ameerika Ühendriikides 25. juunil.

Prata Vetra laulja Renars Kaupersi sõnul tulevad nad alati Eestisse suure rõõmuga: "Ma tean, et olen seda juba sadu kordi öelnud, aga Eesti oli esimene riik väljaspool Lätit, kus meid nii soojalt vastu võeti. Ootan väga festivali, taaskohtumist meie sõpradega ansamblist Ewert and The Two Dragons ning kogu seda meeleolu, mida üks jaanipäeva-eelne vabaõhufestival meile pakkuda saab."