"2012 toob meile endaga kaasa hulganisti välisreise - juba tänaseks on meil kokkulepitud kontserdid Hollandis, Saksamaal, Soomes, Kanadas ja USA-s, samuti Prantsusmaal, kus jaanuaris ilmub ka album "Good Man Down". Kõige selle kõrvalt on alati heameel olla kodupubliku ees, sest siit ammutame seda energiat, mille abil jälle edasi rühkida", räägib laulja Ewert Sundja. Ta lisab: "Lubame omalt poolt seda, et kindlasti lisanduvad kevadel kontserdid ka Tartus ja Pärnus. Rakverre jõuame juba sel nädalavahetuse kui 17.detsembril leiab aset Green Christmas."

"Oleme äärmiselt õnnelikud, et Draakonid meie kutse vastu võtsid. Oleme neid juba tänavuse klubihooaja algusest saati püüdnud Rock Cafe lavale meelitada, kuid tol korral ei teadnud me veel, et bändimeestel oli plaan meid kõiki üllatada hoopiski fantastilise väljamüüdud kontserdiga Nokia kontserdimajas", selgitab Rock Cafe meediajuht Gunnar Viese.

Ewert and The Two Dragons on 2011. aasta jooksul astunud üles festivalidel nagu Tallinn Music Week, Rabarock, Positivus, Popkomm, Waves Vienna ja Lost In Music, jaanuaris ootab neid ees Eurosonic festival Hollandis ning Canadian Music Week Kanadas. Alles eile jõudis bänd tagasi 4-kontserdiga Soome tuurilt, mis sai positiivset tagasisidet nii ajalehes HelsinginSanomat kui ka muusikaajakirjas Rumba.

Piletid kontserdile hinnaga alates 14 eutot tulevad müügile Piletilevi müügipunktides, kodulehel www.piletilevi.ee ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti teisipäeval 13. detsembril kell 10.00.