Ewert Sundja, Erki Pärnoja, Ivo Etti ning Kristjan Kallase kollektiiv Ewert and The Two Dragons tõusis Eesti muusikataevasse 2009. aasta sügisel debüütalbumiga "The Hills Behind The Hills". 2010. aasta oli kollektiivile töökas - esineti nii Eestis, Lätis kui ka Leedus, sh mainekatel festivalidel nagu Tallinn Music Week ja Positivus. Mais 2010 oli Draakonitel au avada TEDxTallinn seminar KUMU auditooriumis. Bändi looming on leidnud positiivset kajastust ka meie naabrite meedias - Läti Delfi on iseloomustanud neid kui "eesti muusika kroonijuveeli" ning soomlaste muusikaajakiri Rumba nimetas nende kontserti Positivusel festivali parimaks.

Septembris 2010 alustas bänd koostööd indie-leibeliga I Love You Records. "Tunneme, et alanud koostöö avab meile kindlasti mitmeid uusi uksi ning jõuame paljude uute kuulajateni. Album ilmub paralleelselt nii Eestis kui ka Lätis, aga ilmselgelt on meil sihid juba seatud ka kaugemale", lausus
sügisel laulja Ewert Sundja.

Uus album “Good Man Down” sisaldab 10 lugu, nende hulgas ka jaanuaris raadiojaamadesse jõudnud “(In The End) There`s Only Love”, mis tänaseks edetabelites ka Lätis ja Leedus.