Reedel, 3. juulil astuvad üles Ewert and The Two Dragons ning DJ Liisi Voolaid. Laupäeval esinevad NOËP, Anett ning TIKS DJ-d Sander Mölder ja Peeter Ehala. Viimased kontserdipiletid on saadaval Ticketeris ja Piletilevis.

Eesolevad kontserdid on mõlema artisti jaoks selle suve esimesed. Kui NOËPi viimasest esinemisest on möödas üle nelja kuu, siis draakonite viimane ülesastumine toimus läinud aastal. "Tahaks loota, et õhtult ei ole oodata valesid noote," naerab selle peale Ewert Sundja.

"Aga nali naljaks, kuivõrd spetsiifiliselt viimase albumiga tuuritamine sai eelmisel aastal läbi, siis eelolevalt kontserdilt on oodata best-of kava ühes kõikide albumite parimate paladega."

Andres Kõpper alias NOËP lubab vastukaaluks esitada palju värsket materjali.

Kõpper on varasemalt Tenfold Rabbitiga (Kõpperi endine band – toim.) Käsmus esinenud, kuid sooloartistina mitte. Samuti on Lainela Puhkelülas toimuv kontsert esimene Ewert and The Two Dragonis jaoks. Muusikud on Käsmut sellele vaatamata korduvalt külastanud ja neil on kohaga väga soojad ja positiivsed emotsioonid.

Ewert Sundja meenutab lapsepõlve, mil seal suurte kivide otsas turnitud sai ja "Une-Mati Rannakülas" lasteraamatut, mille tegevus leiab aset Käsmus. "Abielu kalli kaasaga sai samuti Käsmu kirikus sõlmitud."

Kõpper on Käsmusse korduvalt puhkama sattunud ja tema sõnul on sealne mõnus õhkkond üks põhjustest, miks ta ka kontserdi mõttega kohe nõus oli.

SUME Suvekontserdid toimuvad sel nädalavahetusel Käsmus, Lainela Puhkekülas. Ewert and The Two Dragons astub üles reedel, 3. juulil ning NOËP laupäeval, 4. juulil.

Kontserdid toimuvad vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt sätestatud nõuetele. Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige, siis palun püsi kodus.