"Püüame end pidevalt uue Eesti muusikaga kursis hoida ja kui tänase kontserdi plaanid 2011. aasta lõpus paika saime, siis otsustasime koos, et seekord võiksime kutsuda külalisteks paar põnevat uut tegijat," selgitas Ewert Sundja. "Meil on läinud hästi ning juba teist korda järjest mängime kodumaal väljamüüdud saalile, see omakorda annab meile võimaluse tuua suurema publiku ette ka uusi bände."

Ewert and The Two Dragons on täna Nokia kontserdimajas toimuval Eesti Muusikaauhindade gaalal nominent viies kategoorias. Jaanuari alguses viisid draakonid Raadio 2 Aastahiti gaalalt koju 3 auhinda.

2012. aasta möödub bändile peamiselt tuuritamise tähe all - märtsis alustatakse kontserditega Kanadas ja USA-s, seejärel tullakse tagasi Euroopasse ning mängitakse klubides ja festivalidel Prantsusmaal, Šveitsis, Hollandis, Belgias, Soomes ja Saksamaal.

Täna avatakse uksed Rock Cafesse kell 21.00 ja ajakava on 22.00 Tenfold Rabbit, 23.00 Sibyl Vane ning Ewert and The Two Dragons alustab orienteeruvalt südaöö paiku, kui jõutakse tagasi Eesti Muusikaauhindade gaalalt.