Heategevusjooksu Hope Relay eesmärgiks on koguda raha SOS Lasteküla toetuseks. Jooksul saavad osaleda kõik, kes laevad alla rakenduse, registreerivad end kasutajaks ja käivitavad rakenduse, kui lähevad jooksma, rattaga sõitma, jalutama vms. Iga läbitud kolme kilomeetri eest annetab Samsung Eesti SOS Lasteküla heaks 1 euro.

„Ootame kontserdile kõiki, kes on leidnud võimaluse toetada läbi aktiivse liikumise Eesti SOS Lasteküla lapsi,“ sõnas Ewert Sundja, Ewert and The Two Dragons solist, klahvpillimängija ja laulukirjutaja.
KUMU hoovi uksed avatakse kell 15:30, kontsert algab 17:30.

Rakendus annab võimaluse koguda annetusi ka meeskonnana. Rakendust alla laadides on võimalik luua tiim, anda sellele nimi ning annetada edaspidised kilomeetrid konkreetse meeskonna nimel. Samuti on võimalik iga uue distantsi puhul valida uus meeskond, kelle kaudu Eesti SOS Lasteküla lapsi toetada.

Hope Relay on rahvusvaheline heategevusaktsioon, mis leiab aset 19 riigis, sealhulgas Eestis. Rakendus salvestab päevas maksimaalselt 42 km pikkuse distantsi, mis on läbitud keskmise kiirusega kuni 40km/h. Vaata kuidas Ewert Sundja Hope Relay rakendust maha laadib: http://vimeo.com/43065679

Samsungi heategevusjooksu Hope Relay toetavad Eesti SOS Lasteküla patroon ja olümpiatõrviku kandja Evelin Ilves ja Samsungi Londoni olümpiamängude saadik Mikk Pahapill. Toetajate seas on veel teised olümpiatõrviku kandjad, spordiürituste korraldajad Renna Järvalt ja Jaanus Kala. Heategevusjooks Hope Relay lõpeb Eesti tõrvikukandjate lahkumisega Suurbritanniasse juuli keskpaigas.

Hope Relay rakenduse saab tasuta alla laadida kanalitest nagu Samsungi Apps, Google’s Play ja App Store.