Teie plaat troonib edetabelites, kui täiuslikuks ja enda soovidele vastavaks pead ise oma värsket plaati?

Täiuslikuks kindlasti ei pea ja kui peaks, oleks veidi kohtlane seda välja öelda. Kiireks läheb ju alati ja alati jääb ka selline tunne, et midagi peaks veel ümber tegema. Aga tegelikult olen - ja terve bänd on - albumiga rahul küll. Me täpseid punkte pole kokku leppinud, aga 8/10 vast...

Sinu tee muusikas pole olnud kiire tee superstaariseisusesse, kui kaugel või lähedal on sinu ja bändi praegune kõla tulevikuunistustest?

Laiemas plaanis olen tulevikuunistustele ikka lähemal kui kunagi varem... Samas eks need jookse mingis mõttes ju kogu aeg eest ära ka. Kõlaliselt aga on minus natuke rokkarit peidus - praegu veel ei paista, aga neljandal-viiendal plaadil ehk.

Teie bändi materjal kõlaks imeliselt ka eestikeelsena, any plans?

Ütlen ausalt - ei. Põhimõtteliselt kõlaks ta ilmselt hästi ka poola või taani keeles. Projekti korras või n-ö päris tegemiste kõrvalt võib mingi hetk selle peale mõelda ikka. Hetkel jätkame kindlasti praegust rida ja enda jaoks tunduks vastupidine käik kuidagi skisofreeniline.

Milliseid plaane toob lähitulevik ja kuidas sujub koostöö läti plaadifirmaga I Love You records?

Ütleme nii, et pilk on suunatud läänekaartesse ja nipet-näpet on juba taskus ka. Soomes alustasime koostööd Fullsteami nimelise agentuuriga ja esimesed kontserdid on juba augusti lõpus, sügisel näeb meid Waves Vienna nimelisel festivalil, peale seda Eurooopa minituur, album ilmub suure
tõenäosusega ka Rootsis - sinna lähme ka tuurile - ja ilmselt mujalgi. Toimetamist on palju ja saab ilmselt olema veelgi rohkem. I Love You'ga sujub kõik väga kenasti - just see nädal tulime Lätist ja see väike sõit koos paari kontsertiga tõestas taaskord, et tehtud valik on igati õige olnud.

Keda kuulata ihkate või näha vihkate festivalil Eesti Pops?

Tahaks kuulda Röövel Ööbikut ja Chalice'i ja siis Draakonite uut lugu kontsertversioonis!