Rammstein astub lauluväljakul üles pühapäeval, 11. juunil. Tallinna kontsert on Saksa industriaalroki lipulaeva esimene ja ainus välikontsert Baltikumis. Eestis esines bänd viimati seitsme aasta eest (Saku Suurhallis).

Tulevase kontserdi piletid tulid müüki mullu detsembris. Hinnakiri nägi ette, et hetkel võiks seisupilet maksta 69 eurot. Ometi otsivad juba praegugi paljud inimesed sotsiaalmeedia vahendusel neid, kel pilet olemas, aga minna ei saa.

Piletilevi kodulehelt selgub, et välja on müüdud nii seisukohad, fännitsooni pääsmed (maksid 99 eurot) kui ka VIP-paketid (hind 249 eurot).

Sotsiaalmeedias spekuleeritakse, et ehk tulevad ühel hetkel müüki lisapiletid. Kontserti korraldava Live Nation Estonia esindaja ütleb Delfile, et huvi kontserdi vastu oli tõesti väga suur ning lõviosa piletitest müüdi ära juba detsembri jooksul. Sellist müügitempot polevat kontserdi puhul Eestis viimase kaheksa aasta jooksul olnud. Lisapileteid pole ette nähtud.

Rammsteini kontserdile oodatakse mitukümmet tuhandet inimest, täpsemaid müüginumbreid korraldaja vastavalt artistiga tehtud kokkulepele avaldada ei saa. Küll aga olevat Eestis pileteid müüdud enam kui Robbie Williamsi 2013. aasta kontserdile.

Varasemalt on lauluväljakul toimunud kontsertidest välja müüdud näiteks Metallica ja Madonna kontserdid (vastavalt aatatel 2006 ja 2009).