Publiku andmetel esitas räppar Beebilõust Rakvere ööklubis Mjau toimunud kontserdil mõned lood, needki poolikult ning lahkus mitmel korral lavalt. Üks kontserdil viibinu sõnas, et artist oli tema hinnangul silmnähtavalt purjus, esitas napilt kolm lugu. Tema sõnul juhatasid turvamehed ebaadekvaatse räppari klubist minema. "Samuti tundus olevat mingitsorti tehniline probleem, mistõttu Beebilõusta mikrofon streikis ning see ajas artisti endast välja," sõnas kontserdikülastaja Publikule.

Publikle teadaolevalt oli esineja raideris nõutud alkohoolsetest jookidest üks liiter Jägermeistrit ja üks pudel valget veini, mille ka kõik kogu Beebilõustaga kaasas olnud seltskond ära tarbis.

"Me ei saa väita, et ka Beebilõust klubis olles alkoholi tarbis, kuna keegi seda otseselt ei näinud. Küll aga näiliselt ei paistnud ta olevat selges olekus," sõnas ööklubi Mjau programmijuht Reivo Samma. "Seega me ei saa seda väidet kinnitada ega ka ümber lükata," lisas ta.

Kontserdi õhtul ei saabunud ei klubi ega artisti poolt ühtegi selgitust tekkinud olukorrale. Ööklubi Mjau programmijuht Reivo Samma ütles Publikule, et säärast intsidenti pole klubi 7-aastase ajaloo jooksul varem juhtunud. "Olime suhteliselt üllatunud ja šokis," sõnas Samma.

"Esinema pidanud Beebilõust lahkus etteaste teise loo ajal lavalt midagi ütlemata," jätkas mees olukorra kirjeldust ning lisas, et ka esineja kaaskond oli tema käitumise peale üllatunud. Pärast kümneminutilist vestlust lava taga Beebilõusta ning tema kaaslase vahel otsustati siiski esinemist jätkata.

"Esinemise katkestamise põhjustest klubi esindajaid ei teavitatud.
Beebilõust tuli lavale tagasi, esitas 1-2 lugu ning lahkus taaskord," jätkas Samma. Ööklubi programmijuhi sõnul ei ole ööklubi saanud artistilt ega tema mänedžerilt ühtegi selgitust ega ametlikku kommentaari.

"Beebilõusta esindaja ei ole ka vastanud terve tänase päeva jooksul minu korduvatele kõnedele ega sõnumitele," sõnas programmijuht. "Esineja suhtumist näitas ka juba see, kui jäeti tulemata kokkulepitud heliproovi, mis pidi toimuma enne ürituse algust," jätkab ta reedeõhtuste sündmuste kirjeldamist. Samuti vabandab Samma ööklubi külaliste ees.

"Reedesel ööklubi Mjau üritusel olnud dj-le ütles Facebooki vahendusel Beebilõusta mänedžer Ingrid Mänd, et Rakvere esinemine jäeti pooleli ning Tartu oma ära ööklubis Mjau olnud kuiva tossu tõttu. Kuid see on ilmselgelt väljamõeldud vabandus, sest tossumasin keerati enne kontserti miinimumi peale ning kohapeal ei öelnud artist ega tema kaaslased selle kohta midagi," rääkis Reivo Samma. "Lisaks ei olnud tossu kasutamise või mittekasutamise kohta ühtegi märget esineja raideris ning selle üle ei ole nurisenud ka ükski teine artist," sõnas Samma.

Beebilõusta mänedžer Ingrid Männiga õnnestus Publikul küll kontakti saada, ent ametlikku kommentaari loo ilmumise ajaks ei esitatud.