Kõlakad tüdrukutebändi tagasitulekust on meedias ringelnud juba pikemat aega, kuid hiljutine kohtumine muusikamogul Simon Fulleriga andis neile veel hoogu juurde.

Nüüd väidab ajaleht The Sun, et naistel on järgmisel aastal plaanis 13 kontserdist koosnev suur turnee, sealhulgas ka kolm esinemist Wembley staadionil.

Siiski ei ole kõik nii roosiline bändi fännide jaoks, kuna vaieldamatult kõige kuulsam vürtsitüdruk Victoria Beckham tuurist osa ei võta. Emma Bunton, Geri Horner, Mel B ja Mel C kavatsevad tuuri ette võtta ilma temata.

Tuuri idee sündis muusikamogul Simon Fulleri peas, iga bändiliige saab tuuri täieliku õnnestumise puhul tasuks üle 13 miljoni euro.

Allikas ütles The Sun-ile, et pärast raskeid arutelusid kirjutati lepingule alla ja varsti peaks tulema ka ametlik teadaanne. "Tüdrukud on juba väga põnevil, sest nad saavad fännidele jälle oma suurimaid hitte esitada."

Mel C avaldas hiljuti, et nelja lapse ema Victoria ei ole huvitatud bändiga esinemisest. "Victoria on olnud üsna häälekas, see ei ole midagi, mida ta praegu teha sooviks."