“Smokie kontserdi eelmüügi tempo näitab, et rahvast tuleb ka sel aastal samapalju. Seega soovitame kõigil tulijatel pilet juba varakult ära osta,” kommenteeris 777-The Bank Club omanik Sten-Erik Jantson. “Vastavalt artisti soovile, avame klubi juba 21:00, kuid ka külastajad peaksid arvestama, et 2000 inimest ei mahu sisse vaid 15 minutiga,” lisas Jantson.

Eelmise aasta ülimenukas Smokie kontsert tõotab ka sel aastal tulla väga emotsionaalne. Ülisuure hitivaramuga bänd on endiselt Euroopa üks nõutumaid rokkartiste.

Rokiklassikasse on Smokie läinud megahiti staatusesse tõusnud meloodiliste rokkballaadidega nagu "Living Next Door To Alice", "Have You Ever Seen The Rain", "Needles And Pins" jpt.

Kunagise gläm-roki artistina tuule tiibadesse saanud bänd on kokku välja andnud 25 stuudioalbumit ja viis “Greatest Hits” kogumikku.

1964. aastal tegevust alustanud ning 1975. aastaks neli korda nime vahetanud Smokie on üks produktiivsemaid laululojaid ning live-esinejaid rokkmuusika ajaloos.

Smokie tõus tippu sai hoo sisse 1975. aastal lugudega "If You Think You Know How To Love Me" ja "I’ll Meet You At Midnight". Sellele järgnesid peagi teised suurhitid nagu "Living Next Door To Alice" ja "Mexican Girl".