Anne Veski sõnul on aastaid lavalaudadel olnud inimese jaoks fännid ja austajad väga tähtsal kohal.

„Terve põlvkond fänne on tänaseks täiskasvanuks saanud ja neid oma kontsertidel tänagi näha on ääretult tore,“ räägib Anne Publikule.

Selle eest, et aastaid muusikataevas figureerinud armastatud lauljatarile ka palju armsaid kingitusi on tehtud, tunneb Veski tänu.
„Kingitud on mänguasju, mille arvu ma öelda ei oska — neid on lihtsalt väga palju! On olnud ka meesaustajaid, kes palunud mu kätt ja südant, kuid eks see kõik käibki laulja elu juurde,“ arutleb Anne.

Bedwettersi laulja Joosep Järvesaare sõnul tülikaid fänne olemas ei olegi.
„Bedwetters tuli põhimõtteliselt eikusagilt ja meile endalegi tuli suur meediahuvi üllatusena,“ räägib Joosep, kelle bänd Bedwetters MTV muusikaauhindade jagamisel auhinna võitis ning kes üleöö sadu intervjuusid andma pidi.
„Täna võib vist öelda, et meediaga suhtlemisega me kõige paremini toime ei tulnud.“

Praegu on ansambli elu rahulikum ja suvised esinemised on nad lisaks kodumaal toimunud kontsertidele, viinud ka Lätti ning Leetu.
„Mida fännid mulle kinkinud on? Mänguasju muidugi! Kõige lahedam asi on aga üks metallist Nike’i käeehe, mis mulle väga meeldib,“ räägib Joosep.
Küsimusele, mitu paari stringe ja rinnahoidjaid Bedwettersi meeneriiulis seisab, vastab ta: “Mõned aluspüksid on kingitud küll.“

Ülipopulaarse Tanel Padar & The Suni kitarrist Danel Pandre tunnistab, et olukordi, mil solisti kontserdilt koju ei taheta lasta, juhtub päris tihti.
Maailmakuulsate rokkarite elust ei puudu kirevad seigad gruupidega, kes on ootel hotellitoas, vannitoas, autos või tuuribussis. Kuidas on lood aga kodumaise The Sun’i ja andunud naisfännidega?
“Vannitoast pole veel kedagi tuvastanud, kõikidest muudest eelnevalt loetletud paikadest aga küll,” tunnistab ta. “Kuna me jagame oma prooviruumi ansamblitega HND ja Me, Myself & I, siis millegi pärast ei seisa sedasorti meened kuigi kaua riiulitel,” vastab Pandre, kui tunneme huvi, mitu paari stringe ja rinnahoidjaid bändi kingitusteriiulit ehivad.