"Üldjuhul oleme esinejate kava paika saanud, ruumi on veel vaid mõnele üksikule artistile," ütles festivali peakorraldaja Jüri Makarov, kelle sõnul astub kahe päeva jooksul lauluväljakul üles rohkem kui 30 artisti.
"Võrreldes veebruariga on meie esinejate nimekiri kahekordistunud ning mul on hea meel, et saame Eesti publikule pakkuda nii häid eestimaiseid artiste kui ka maailmanimesid," kinnitas Makarov.

Festivalikava pakub publikule üle 20 tunni head ja maailmatasemel muusikat. Kahetunnise kontserdi annab Itaalia rockilegend Zucchero, kes tuleb siia oma maailmaturnee "La Sesión Cubana" raames koos 16 temperamentse Kuuba muusikuga. Eestimaistest artistidest astub üles näiteks Marya Roxx, kelle ansambli basskitarrist James Lomenzo USA-st on musitseerinud koos selliste kuulsustega nagu Megadeth, Ozzy Osbourne, Slash, White Lion ja Black Label Society. Ka annab just festivalil Rock Summer 25 oma ainsa sellesuvise Eesti kontserdi ansambel Sinine. Üllatusi on lubanud teisedki kodu- ja välismaised artistid.

Uudse ettevõtmisena on seekordsel festivalil pandud püsti elektroonilise muusika ehk EDM-telk, kus keerutavad plaate kuulsad DJ-d nii meilt kui ka mujalt. Just äsja lisandusid EDM-telgi esinejate nimekirja DJ Kristjan Hirmo, MHKL ja K-Sein, S.I.N, Shotman ja Firejose ja Sander Mölder Eestist ning Gilles Peterson & MC Earl Zinger ja London Elektricity Inglismaalt.

Rock Summer 25 toimub 15. – 16. juunil Tallinna lauluväljakul. Lavale tulevad Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll ja paljud teised.
Kõige värskema info leiab Rock Summer 25 kodulehelt ja Facebookist.