Kus:
Korso, Vantaa, Soome

Millal:
2.–3. august

Kes esinevad:
HIM, Kent, The Hives, W.A.S.P. Hanoi Rocks, jne.

Mulje: Spektraalanalüüs mullu Korsos käinud (ja sealset elu näinud) tööstusmetalbändi Pedigree laulja Bonne poolt: “Veel mõned aastad tagasi oli tegemist suht väikse, põhiliselt kohalike bändide ja alkosõprade kokkutulekuga. Tänaseks on Ankkarock Soome suvefestarite eliiti tõusnud. Suureks plussiks muidugi vahetu lähedus Helsinkile. Hüppa K-traini peale ja oledki varsti kohal.”

“Pleiss ise on mõnus, kerge metsavahe, Korso keskus poodide ja baaridega ka seal samas. Festivalialal sees olles saab õlut juua ainult selleks ettenähtud aedikutes. Noh, nii on pea kõigil Soome festivalidel, aga uskuge mind, sellega harjub ära. Telklaager on ka kohe festariala kõrval, pole meeletuid vahemaid vaja vantsida, kõik käe-jala juures. Häirivad on need fucking usukuulutajad oma palaganiga seal künka otsas… Poliisi tahtis mind nendega tõrelemise eest koguni ära viia. Aga see toimub kõik alast väljas, nii et musanautimist nad ei sega. Siinkohal tervitaks veel sõpra Peegust, kelle kodurõdult pealava paistab.”

Kuidas kohale saada: Festivalipilet on 75 eurtsi, saadaval näiteks ürituse kodukalt. Kohale saab ikka esmalt Soome ujudes (nõrgemad lähevad laevaga), edasi näiteks rongitsi.