Kus:
Dortmund, Saksamaa

Millal:
19. juuli

Kes:
maailmakuulsad DJd

Mulje: Berliinis reivimas käinud Evo Elias, kes ka ise plaate keerutab, rääkis meile nii: “Minul läks kogu selle reisi peale ümmarguselt 4000 krooni. Piletit Love Parade´il pole, nii et hoolitseda tuli sõidu, öömaja ja söögi-joogi eest.”

“2006. aastal oli Berliini tänavatel kokku 1,2 miljonit inimest. See oli ikka päris võimas feeling. Üritus hakkas päeval kell kaks, kui üksteise järel hakkasid sõitma 45 rekkat. Igaühe peal siis tantsijad ja DJd. Iga rekka peal võis olla umbes nii 20 kilovatti.”

“Õhtul, enne ürituse lõppu muutub inimhulk nii tihedaks, et õllepurki näiteks rahulikult käes hoida ei saa, sest see lömastub inimkehade vahel. Paljaid naisi? Sellest räägitakse rohkem kui seda on. Muidugi leidus siin-seal mõni topless naine, aga ei midagi massilist. Õhtul kella kümneks on pidu läbi. Viimasena kõlab spetsiaalselt selleks aastaks välja valitud Love Parade´i hümn. Seejärel lastakse 15 minutit meremühinat ja selle ajaga peavad inimesed laiali minema.“

Kuidas kohale saab: Eurolines viib sind natuke vähema kui kolmetuhande krooni eest meelsasti bussiga otse Tallinna bussijaamast Dortmundi.