FOO FIGHTERS kinnitas, et nende kaheksas stuudioalbum, mis sisaldab ainult uut muusikat, kannab nime "Sonic Highways" ja ilmub ülemaailmselt 10. novembril. Ka plaadi kaanepilt ja lugude nimekiri on lõpuks avalik. Vaata lisainfot nende kodulehelt: Foofighters.com.

Albumi vinüülversioon ilmub üheksa erineva kaanepildiga, sisaldades kaheksat varianti, mis esindavad igat linna, kus albumi jaoks muusikat lindistati: Austin, Chicago, Los Angeles, Nashville, New Orleans, New York, Seattle, and Washington, D.C..

http://bit.ly/sonic-highways on aadress, kus fännid saavad tellida endale sobiva kaane või kaantega vinüüliplaadid.

Album on produtseeritud Butch Vigi ja Foo Fightersi poolt ning antakse välja Roswell Records/RCA Records plaadifirma alt.

Sonic Highways kestab 44 minutit ja sisaldab järgmisi lugusid:

1. Something From Nothing
2. The Feast and The Famine
3. Congregation
4. What Did I Do?/God As My Witness
5. Outside
6. In The Clear
7. Subterranean
8. I Am A River

Kuigi tegemist ei ole kindlasti soundtrack albumiga, jagab Sonic Highways´ i album oma nime ka Dave Grohli produtseeritud kaheksa episoodilise sarjaga, mida Dave on nimetanud armastuskirjaks Ameerika muusikaajaloole. Sarja esimene osa ilmub 17. oktoobril.

Grohl, Taylor Hawkins, Nate Mendel, Chris Shiflett ja Pat Smear kirjutasid albumi ja sarja jaoks ühe laulu iga linna kohta kaheksast. Igas episoodis süvenetakse konkreetse linna identiteeti ja sellesse, kuidas see mõjutas sealseid muusikuid nende algusaastatel ning nemad omakorda mõjutasid oma kodulinna kultuurilist struktuuri. Iga artist, kes sarjas kaasa teeb, sõltumata žanrist ja asukohast, alustas kõigest tavalise lapsena, kel suur unistus muusikat teha ja maailmas läbi lüüa.