Kas Lady Gaga tunneb Soomes hotellis vedeledes igavust ja käis läbi kõik Tallinna kontserdi pildid Delfis, ei ole teada, küll on aga selge, et 28 803 340 tema jälgijat saavad seda pilti ka nüüd näha.

Lisaks on 4076 fänni omakorda seda pilti edasi 18 tunni jooksul pärast avaldamist tviitinud, nii et võib öelda et Delfi fotograaf Andres on murdnud end kümnete miljonite ette.

"Kuna kontserdil oli ametlik pildistamine keelatud profitehnikaga, tuli leida muu lahendus. Kui ei saa uksest, saab aknast, kui ei saa aknast, saab korstnast. Sedakorda küll tegelikult hoopis katuselt," rääkis Andres pildi saamisloo.

"Ta oleks võinud vähemalt mu nime ära mainida," toriseb Andres veidi, kuigi tema jaoks see pole sugugi esimene kord, kui just tema pilt kulutulena netiavarustes levib - ka Eurosiviooni võitja Loreeni maailmale tuntud põhipilt on Andrese osava nupulevajutuse tulemus.

"Tööõnnetus juhtus ka. Ei tea kas peaks Gagale arve saatma, et mul katusele ronides põlv läbi teksade kärises," arutleb mees naljatamisi ning on tegelikult väga uhke, et umbes 500 meetri pealt kõige suurema olemasoleva objektiiviga sellise pildi sai, mis ka Gagale endale muljet avaldas.

Ekraanipilt Twitterist
Vaata ka tervet galeriid ning meenuta kontserti!