„Jekaterina tundis end laval väga kindlalt ja oli näha, et ta nautis laulmist,“ ütles Tanja Mihhailova žürii valikut põhjendades.
„Samuti mängis olulist rolli tema äärmiselt tugev vokaal ja hästi valitud lugu, mille ta esitas nii, et näiteks minul jooksid nagu sipelgad mööda keha.“

Žüriisse kuulusid laulja Rolf Roosalu, Cosmopolitani peatoimetaja Anu Lill, Kroonika reporter Kady-Ann Sutt ning Avoni Baltimaade ja Soome tegevjuht Romulus Sirbu.

Avon Voices Eesti kohalikku lõppvooru valiti 34 eestlanna hulgast 5 parimat, kelleks olid Kristiina-Sandra Saumann, Ave-Liis Saluveer, Mari Ronimois, Jekaterina Kolpakova ja Sofia Alex.

Avon Voices Eesti Staari valimine toimus reedel, 18. märtsil 2011 ööklubis BonBon, kus Avon tähistas oma 125. aastast sünnipäeva ja 10 tegutsemisaastat Eestis.

Vaata fotosid:

Mis saab edasi?
Rahvas saab anda hääle oma lemmiku poolt: vaata videoid ning hääleta oma lemmikkandidaatide poolt SIIN. Hääletamine algab 22. aprillil 2011. Hääletaja peab olema vähemalt 13-aastane.
sale veebipõhisel laulude kirjutamise võistlusel. Kirjuta ja salvesta algupärane laul, mis inspireerib või jagab lootust ja optimismi ning lae 20. maist kuni 1. juulini 2011 SIIA. Osaleja (mees või naine) peab olema vähemalt 18-aastane.

Laulukonkursil osales üle maailma 60 riigist kokku 5357 naist, nende hulgast 34 olid eestlannad.

Konkursi rahvusvahelist žüriid juhib 6-kordne Grammy laureaat Fergie. Žürii valib viiest geograafilisest regioonist kuni 197 naist, kes pääsevad ülemaailmse konkursi esimesse ringi. Lisaks pääsevad edasi parimad, kes selgitatakse välja rahva hääletamise tulemusel.
Lõppvõistlus toimub 10. detsembril 2011 Los Angeleses.