Tagasisidet anti poolfinaalide esituste põhjal. Oma teadmisi jagasid ja mõtteid vahetasid Tallinn Music Weeki kommunikatsioonijuht Ingrid Kohtla, Intsikurmu Festivali korraldaja Mihkel Kübar, muusik ja Bändilabori projektijuht Kristjan Kaasik, Music Estonia teenuste ja programmide juht Marili Randla ning muusik Jonas Kaarnamets.

"Mind isiklikult üllatas see, et noorte käsitööoskused muusikas niivõrd hästi esile tulid,“ möönis TMW kommunikatsioonijuht Ingrid Kohtla. Nii mõnigi žüriiliige, kes on teist või kolmandat aastat eksperdivoorus olnud, nentis, et Noortebändi tase aasta-aastalt aina tõuseb. Seejuures lisas Kohtla, et raske on uskuda nõnda kõrget kvaliteeti just kõige noorema sihtgrupi poolt.

Finaalis astuvad võistlustulle järgmised bändid: neo-souli viljelev Nora's Closure, progressiivne Hommage, singer-songwriter Inger, jazzilik Mir ja alternatiivse pop-roki esindaja Rainer Ild.

Noortebänd 2017 suur finaalgala toimub 11. novembril kell 20.00 Kultuurikatlas. Soodushinnaga pileteid kuni 1. novembrini saab soetada SIIT.