Tantsumuusikabändis Cherryland figureeris kaks lauljat – Kristi Lichtfeldt ja Sandra Ashilevi. Muusika ning sõnade eest hoolitsesid Joel Kirsimaa ja Reio Rajaveer.

Sandra Ashilevi on muusikuteed jätkanud tänaseni, samuti on ta tegev näitlejana. Eelkõige on ta tuntud Eesti hetkel kõige populaarsemast krimisarjast "Siberi võmm". Naiivsest tümpsumuusikast on naine liikunud tõsisematele radadele, lauldes nüüd rohkem soulimuusikat.

Sandral on oma bänd nimega Ashilevi, millele ta ise ka sõnu ja muusikat kirjutab.

"Hakkasime vaikselt nokitsema. Alguses tegime kavereid. Esinesime väiksemates lokaalides. Bändi hakkas vaikselt inimesi juurde tilkuma – tuli trummar, bassimängija, klahvimängija. Ja lõpuks tekkiski Ashilevi," rääkis ta möödunud aastal Õhtulehele.

Kristi Lichtfeldt on samuti jätkanud laulmisega, temalt on ilmunud singlid "Seiklen läbi linna" ja "Lenda vabana". Viimasega kandideeris ta ka 2013. aastal Eesti Laulu konkursile, kuid kahjuks edasi ei pääsenud.

Viimastel aastatel naisel uut muusikat enam tulnud ei ole, kuid nätavasti proovib ta kätt hoopis kohalikus poliitikas. Nimelt on ta IRL-i liige ja kandideerinud ka Vinni vallas kohalikel valimistel.