Spetsiaalselt festivali jaoks on kokku tulemas sajandi alguses ka piiri taga mehetegusid teinud ansambel Blind, et tähistada sellega oma 20. juubelit. Bändi laulja Urmas Voolpriidu sõnul võeti pillid mitme aasta järel taaskord kätte ning selgus, et miskit pole muutunud. “Sellega ongi vist nagu jalgratta sõiduga – mis kord käpas, ei see enam meelest lähe...”, filosofeeris bändi laulja.

Esinejaterivist leiab ka bändi, kes aastal 2014 enam tutvustamist ei vaja – see on Elephants From Neptune. Karl-Erik Taukar astub Kaparocki lavale omanimelise bändiga ning Orelipoisina tuntud Jaan Pehk oma parimatest paladest koosneva kavaga.

Eraldi esiletoomist väärib legendaarne hip-hopi rühmitus A-Rühm. Rühma liikmed haaravad festivalilaval kätte kitarrid ning trummikomplekti taha istub Cool D, kelle sõnul ta päris niisama trummi ei tao. Cool D: “Mul on varasem mängukogemus olemas ja olen isegi 3 aastat Tartus muusikakoolis õppinud. Muidu oli tore aga seal sunniti ka ksülofoni mängima.” Vaid DJ Critikal pääseb seekord kergelt - võtab sisse oma tavapärase poosi, muljub plaate ja piinab samplereid.

Festivalikavast leiab ka eelmise aasta lõpul debüütplaadi üllitanud Jana Kask & Mai Skizo, 2012. aastal üleriigilise noortebändide konkursi võitnud Slippery Slope'i ning Raplamaalt pärit veteranbändi Spido. Ainsa välisartistina leiab kavast Helsingist pärit ansambli Face of God.

11. aprillist on Piletilevis müügil ka festivali piletid, mis maksavad aprilli lõpuni vaid 10 eurot. Kaparock sai alguse 2000. aastal, mil kohalikud muusikud otsustasid muusika tegemise kõrval proovida kätt ka festivalikorraldajatena. Alates 2013. aastast korraldab festivali LAG Muusikaagentuur koostöös Kohila muusikasõprade ühendusega MTÜ Põder. Eelmisel aastal külastas festivali üle 1300 inimese. Festivali korraldajate sõnul on Kaparocki pilet parim asi, mida 2014. aastal kümne euro eest Eestimaal osta saab. Lisainfo kodulehelt: www.kaparock.ee