31. mail Moskvas ja juba 2. juunil lauluväljakul esineva Bon Jovi showde produtsent Spike, kes end just vaid nõnda palub nimetada, tõdeb vihmasel pühapäeval meid tervitades, et ilm ehk veidi mõjutab ka lavaehitust, ent tegelikult on aega piisavalt, et kõigi toimetustega ühele poole saada. 20 aastat on just tema olnud see, kelle välja töötatud visuaalid on Bon Jovi kontsertidest teinud elamuse, mida 2800 esinemise jooksul on külastanud 35 miljonit inimest.

Ise peab Spike küll vahepeal põrutama Moskvasse ka seal toimuva kontserdi tarbeks, ent on sellegipoolest veendunud, et just eestlased ja pea mõnikümend tuhat fänni lähiriikidest, kuhu Bon Jovi "This House Is not For sale" tuuriga ei jõua, saavad võimsa elamuse. Isegi tagareas ei pea keegi muretsema, kuna terve lava ulatuses kõrguv ja laiuv ekraan toob võimsa visuaalse show iga vaatajani, kes platsil. Moskva kontserdikülastajad näiteks nii võimsat elamust ei saa.

Põhilava ehitus on Tallinnas kestnud juba 22. maist alates, kuhu see kümnete veokitega kohale veetud on, Venemaal tuleb aga kuulajail leppida paljude kohalike vahenditega tehtud produktsiooniga, vaid osa helitehnikast on reisil ja jõuab Tallinnasse Moskvast alles show päeval ja pannakse üles, et juba kell 21.15 saaks esmakordselt Eestis lavale astuda Bon Jovi.

"Lauluväljak on ilus koht muruga ja looduses, parema meelega oleksin publiku seas siin kui Wembley staadionil," sõnab Spike, kes intervjuu ajaks on Tallinnas veetnud vaid napid 12 tundi. "See on uhiuus show ja esimest korda nähakse seda täismahus just Tallinnas," on ta uhke, et esimene kord Eesti pinnal sellise avapaugu saab ka muus mõttes.