Lugeja muljed kohtumisest:

Möödunud pühapäeval naeratas mulle loosiõnn. Võitsin pääsme kontserdile ja sain ka Hurtsiga isiklikult kohtuda. Ei osanud kohe midagi mõelda ja öelda, kui et "Päriselt? Aitäh-aitäh!!"

Kohal pidin olema kell 19 ning rangelt paluti mitte hilineda. Loosiõnn naeratas ka mu sõbrale, kellega koos Saku Suurhalli poole liikusime. Peas keerlesid küsimused, mida tahaks teada, aga samas ei olnud ainugi, mis toimuma hakkab, sest pole varem mitte kunagi varem säärast võimalust avanenud.

Kuskil enne poolt kaheksat kutsuti meid kokku ja liikusime lava taha. Meid oli kokku kümme - 9 tüdrukut ja 1 poiss. Ma ainult mõtlesin, et mis nüüd saama hakkab ja sees oli väga suur ärevus. Lava taga jaotati meid kahte viiesse gruppi. Mina ja mu sõber olime esimeses grupis. Ma ei märganudki, aga ühel hetkel olid artistid meiega samas ruumis ja mulle anti kätte plaat, kuhu sain autogrammi küsida. Ausaltöeldes käis kõik VÄGA kiiresti - autogrammid käes, paar sõna artistidega vahetatud, grupipilt tehtud ja juba meid tänati ning saadeti teine grupp sisse. Oli aeg oodata Hurts'i lavale.

Kokkuvõttes oli kohtumine Hurtsiga väga meeldiv kogemus, mis jääb mulle meelde kogu eluks. Nad olid ääretult sõbralikud ja viisakad.
Kontsert ise oli SUPER! Käisin esimest korda nende kontserdil, siis kui nad külastasid Eestit esimest korda ning areng ja tase oli sel kontserdil minu silmis ja kõrvus tippude tipus. Publik oli kaasaelav, teati laulusõnu ning usun, et Hurts jäi samuti kontserdiga rahule.