Kui Õllesummeri eelviimase päeva algupoolel oli Tallinnas soe ja kuiv ilm, siis õhtu lähenedes tekkisid lauluväljaku kohale vihmapilved ning peolised olid sunnitud välja otsima keebid ja vihmavarjud. Hilisõhtul, kui vihma lausa kallas ning äike mürises, sättiski suurem osa rahvast end telkidesse ja siseruumidesse.

Vaatamata üha tihenevale vihmale ei lasknud summerdajad peotujul kukkuda ning elasid kogu hingest kaasa pealaval esinenud kooridele ning neid juhtinud Tarmo Leinatammele. Kontsert oli hingematvalt kaunis ning Leinatamm lahe - viskas nalja endises hiilguses!

Õllesummeri eelviimase päeva õhtul tõmbas peo käima Lenna Kuurmaa koos viiulitrioga Violina - A le Coqi telk oli rahvast tulvil. Publiku reporteri sõnul oli telgialune tihedalt täis rahvast, kes nautisid ninjatüdruku Lenna laulu ja kolme kaunitari viiulimängu.

Silma järgi tundub rahvast olevat küll pisut vähem kui Õllesummeri avapäeval, aga rohkem kui eile või üleeile. Ja ega rahvas tule lauluväljakule üksnes õlut pruulima või muusikat kuulama! Nagu videost näha, käib peoplatsil ka vilgas äri ning suur menu on second-hand kaupadel. Vaata videost, milline kaup läheb kõige paremini loosi!

Samuti müüakse Õllesummeril kõiksugu pilakaupa. Lahke müüjatari sõnul ostab endale paruka iga kümnes Õllesummeri külastaja. Populaarsed on ka pimedas helendavad vidinad.

Enne suurt vihma andis Delfi Publikule intervjuu legendaarne DJ Allan Roosileht, kelle meelest polnudki Moby nii vaimustav. Mees kiitis kohalikke artiste ja leidis, et Tanel Padar&The Sun ja Smilers on endiselt tasemel!

Väliseestlasest endine teletäht Peeter Ristsoo on Õllesummeri kuldklient, kes käib üritusel aastast aastasse. Mees tõdeb, et tänavu on eelmisest külastajaid vähem. Vaata ka meeleolu kaadreid Õllesummeri neljandast päevast.