Lava ülespanek kestab koos showks vajaliku heli- ja valgustehnika paigaldamisega viis päeva. Kerkiva lava kõrgus on ligi 25 meetrit, üldsügavus koos tehnilise alaga pea 45 meetrit. Lavakonstruktsiooni kuuluvad ka kaks lavakeelt koos väikeste abilavadega, lauluväljakule ehitataval laval puudub katus. Tallinna kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on Robbie kindlal seisukohal, et isegi kui peaks vihma sadama, siis esineb ka tema vihma käes. “Robbie hoolib oma publikust väga ning ei pea ennast pealtvaatajatest tähtsamaks. Seega on see väga aus žest tema poolt. Väike vihmavari laval on vaid saatebändi ja pillide kohal. Selline avar lavakonstruktsioon annab ka showle mõõtu juurde ning lava kaarjas ülemine serv sobib kusjuures väga hästi meie lauluväljaku kaarega,” lisas Rebane.

Lavakonstruktsioonid ning kogu showks vajalik varustus veetakse Eestisse üle seitsmekümne rekkaga. Tehniline ja abipersonal saabub Tallinnasse kümne bussiga. Lava kujunduses kasutatakse ka erinevaid mitmemeetrise kõrgusega ja mitu tonni kaaluvaid liikuvaid elemente, mis on valmistatud järgides Robbie Williamsi uue albumi “Take The Crown” kujunduse temaatikat. Lavakonstruktsiooni tagasein kujutab endast ka ülisuurt videoekraani, millele lastakse show ajal erinevaid projektsioone. 3D-efekti lisab pildile selle keskel asuv Robbie pea kuju, mis on show üheks põhielemendiks ning ühtlasi ka uuenduslikuks videoekraaniks. Veel kaks videoekraani paigaldatakse lava küljele. Kontserdil on ka ruumi püro- ja eriefektide jaoks.

18. augustil alustatakse ka kontsertfilmi jaoks vajaliku lisavarustuse paigaldamistöödega — kaamerad, sh. ämblikkaamera, kaamerakraanad, valgustornid, helikopteri maandumisplats jms. Lauluväljaku platsi ümber pannakse seekord ka palju lisavalgustust, et kontserdi ajal filmimise nimel nii showd kui ka rahvast parimal moel valgustada.

Lava ette tuleb piiratud mahtuvusega ala, kuhu pääseb kolm tuhat esimesena kohale tulnud fänni. Eraldi pileteid lava ees asuvasse tsooni ei müüda, sinna pääseb tavapiletiga kontserdikülastaja käepaela alusel, mis antakse antud alale sisenemisel.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil koos 11-liikmelise live-bändiga. Kontserdi erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Tallinna Lauluväljak avab väravad 20. augustil kell 16. Publikule on avatud Mere, Oru ja Mäe väravad. Soojendaja Olly Murs alustab orienteeruvalt 19:30.

Robbie Williamsi Tallinna showst valmib staari sellesuvise turnee ainus ametlik kontsertfilm “Robbie Williams — Live in Tallinn”. Kontserti lauluväljakul näidatakse ka kinodes üle maailma.