Eile tähistati tema juubeliaastapäeva kontserdiga Von Krahlis, kus astusid lavale kohalikule rocki- ja bluesi austajaile teada-tuntud kooslused Gimme Hendrix ehk Urmas Vare, Toomas Kengsepp, Jaanus Raudkats, Eimel Kaljulaid, bluusist nõretav Emil Rutiku Experience, noor trummigeenius Rauno Pella ning legendaarse Tartu pillimeistri ja elupõlise Hendrixi fänni Halvo Liivamägi veetav CryBaby.

Spetsiaalselt selle õhtu tarbeks sooritasid lumises Tallinnas kokkupõrke kaks Inglite Linna muusikut – ilmakuulsa groove-rocki bändi Rival Sons trummar Michael Miley ja bassivirtuoos James Werts aka Plookie, kelle ettaste vürtsiks oli karget põhjamaalast esindav Laur Joamets.

Selline muusikuteparaad tõi kaasa ka uskumatu publikuhuvi ning harvajuhtuva nähtuse - juba enne esimest esinejat voolas Vopn Krahli uksest ja aknast huvilisi, kes parima vaate nimel esireas varakult olla soovisid.

Metsik mass täitis Von Krahli ruumid kiirelt, nii et  liikumapääsemine sugugi mitte lihtne ei olnud, kuid samas oli õhk muusikaarmastust täis

Vaata, kuidas kitarrihiiu austuseks pidutseti!