Kärdla – Ott Lepland: missioon leida partneriteks meremees ja laulja sugulane. Laulva meremehe leidmiseks viis Ott hiidlaste seas läbi küsitluse ning kõik vastasid kui ühest suust, et õige mees nende kodukohta esindama on Marek Rätsep. Koos esitavad mehed Gustav Ernesaksa kirjutatud loo „Laev tõstis purjed“.

Ivo Linna: "Olen seda laulu küll ja küll laulnud. See duett mulle meeldis! Marek laulis väga ausalt, ma unustan koguaeg laulusõnad ära! Sa ujusid välja nagu vana artist!"
Villu Tamme: "Liiga puhas jälle kuidagi, laul oleks pidanud rohkem kärisema."
Ženja Fokin: "Sõudmine toimus täna aeglasemalt kui muidu, esitlus oli väga veenev ja Ott mängis klaverit hästi. Partneril oleks võinud laulusõnad ees olla."

Sugulase leidmine oli lihtne, kuna tädipoeg Karl-Erik Tamme on musikaalne poiss. Rihanna „Russian Roulette“ kõlab Oti ja Karli esituses üllatavalt ja võimsalt.

Ivo Linna: "Kui Oti häälega peaks midagi juhtuma, siis on hea teada, et ta saaks panna enda sugulase enda eest laulma. Väga hea!"
Villu Tamme: "Ma ei ütleks, et mulle meeldis. Mulle ei meeldi selline muusika. Aga jube hästi sobisid hääled kokku!"
Ženja Fokin: "Üdini stiilne, sest tibutagi oli asendatud ülikondadega. Väga hea esitlus!"

Kohila – Birgit Õigemeel: missioon moodustada trio ja leida partneriks pensioniealine mees. Trio liikmeteks on lisaks Birgitile gümnaasiumiõpilased Tiina Adamson ja Lauri Pesur. Kohila noorte esituses kõlab konkurent Ott Leplandi reprtuaarist hittlugu „Süte peal sulanud jää“.

Ivo Linna: "Väga hästi sobis kokku ja seda oli väga puhas kuulata."
Villu Tamme: "Heleda peaga tüdrukul on väga nunnu hääl. Väga igav hakkas samas, kuna ühtegi viltust nooti ei olnud. See oli natuke liiga puhas."
Ženja Fokin: "Mis teil seal kohilas toimub? Nii palju andekaid inimesi! Äkki Birgit oli laval lausa üleliigne? Super, väga lahe!"

Birgiti teiseks partneriks on kohalik legend, härra Heino Vilipere. Eluaegne spordi- ja muusikamees on Kohilas tuntud ka kui suurepärane joodeldaja. Kui hästi on hr Vilipere nädalaga Birgiti joodeldama õpetanud kuuleb Palderjani loos „Hommik“.

Ivo Linna: "Mulle meeldis rohkem kui esimene laul! Väga hea!"
Villu Tamme: "Joodeldamine on üks kummaline nähtus, see ehmatab loomad ära. Üritasin täna ise ka joodeldada, aga mul ei tulnud hästi välja. Pean Birgiti või selle härra käest tunde võtma."
Ženja Fokin: "Mul läheks keel nende joodelduste peale sõlme. Arvan, et Birgit on oma stiili leidnud!"

Kohtla-Järve – Tanja Mihhailova: missioon laulda koos kohaliku õpetajaga ja vormis meestega. Kohtla-Järve eest asuvad võitlema Viru jalaväepataljoni ajateenijad. 18 vormis meest lasevad oma häältel kõlada Alo Mattiiseni loos „Kaunimad laulud“.

Ivo Linna: "Seda oli väga huvitav kuulata, kohe tuli 88. aasta meelde. Sõdurite kaasamine oli väga õige trikk. Viru veri ei värise."
Villu Tamme: "Sõjaväe vormis ei leidu meest, kes Tanja sõnade peale 50 kätekõverdust ei teeks. Nendest meestest saaks kõikidest head punkbändi lauljad!"
Ženja Fokin soovitas kõigil hääletada Kohtla-Järve poolt.

Muusikaõpetaja Küllike Šapovalov eelistab kauneid eestikeelsed ballaade, kuid esmakordselt tuleb tal esitada hoopis inglisekeelset pophitti. Pole kahtlust, et esitades Cee Lo Greeni lugu „Forget You“ näevad õpilased oma õpetajat hoopis uues valguses.

Ivo Linna: "Eriline on see, kui inimesed teevad kaks proovi ja see duett on täiesti usutav! See oleks koos käinud nagu mitmeid aastaid."
Villu Tamme: " Kartsin, et tuleb kehvasti välja, aga ei tulnud. Ehk isegi paremini kui Youtube'is."
Ženja Fokin: "Tanja, ma ei tea, mis sul viga on! Sa transformeerud alati! Vau efekt on alati!"

Laagri – Koit Toome: missioon leida kohalik koor ja laulda koos kuni 12-aastase lapsega. Koidu partneriks on rõõmsameelne Jaagup Tuisk, kes mängib klaverit, tantsib, spordib, näitleb ja ka loomulikult laulab – ning palju kõvema häälega kui Koit. Laagri mehed otsustasid ühiselt minna kodukoha eest võitlustulle looga „Nii pöörleb eluring“ muusikalist „Lõvikuningas“.

Ivo Linna: "Kui saade oleks toimunud Ameerikas, siis homme ei mäletaks Justin Bieberit keegi! Näitlejatöö väga hea."
Villu Tamme: "Tulevane Tarmo Pihlap on meil nüüd olemas. Edu!"
Ženja Fokin: "Jaagupist tuli võimsalt ja tuututa seal Laagri kandis palju jaksad."

Koos segakooriga Wannamoisa esitab Koit Inese ja Tanel Padari tuntuks laulud loo „Legend“.

Ivo Linna: "Väga väärikas etteaste. See oli üks dünaamilisemaid esitlusi!"
Villu Tamme: "Koor on tõesti selline kindla peale minek, kõlab väga võimsalt."
Ženja Fokin: "Palju tundeid ja kirge oli esitluses. Hea töö, Koit, sa oled tubli."

Eksperditoolile naaseb Ivo Linna ning koos temaga jagavad kommentaare Villu Tamme ja Ženja Fokin.

LÄBIMÄNGU FOTOD: