Kui tuul kontserdi eel viimased vihmaga ähvardanud pilved peakohalt pühkis, oli selge, et tulemas on meeleolukas õhtu.

Kontserdi eel sai rahvas mängida Paf-bingot, mis ühele võidukale osalejale nännikoti näppu tõi ning andis teistele võimaluse heategevust toetada. Nimelt annetatakse Vestide kontserditel täidetud bingo-piletite pealt teatav summa Eesti liikumispuuetega noorte ühingu suvepäevade korraldamiseks ning oma panuse lisavad rahvalt tulevale ka Vallatud Vestid, kelle verivärske plaadi müügist saadud tulust osa suvepäevadeks antakse.

Üllas eesmärk, kena ilm ja lustakad mehed meeltasid kaunissse mõisaaeda nii Maarja-Liis Ilusa, Grit Šadeiko, Mart Normeti, Merlyn Uusküla kui mitmed teised tuntud ja vähem tuntud näod, kes Tallinna lähedal mõnusa pühapäeva õhtupooliku veeta said.

Kevadel väljamüüdud olnud menutuuriga võrreldes on seekordne Vesti-tuur veidi vähem intiimne, ent annab see-eest palju enamatele korraga võimaluse muhedast paartunnist ja lõputust piiripealsest lõõpimisest osa saada.

"Wild wild vest" on vaid üks muhe sõnakõlks, mille kuldne kolmik tuuribussis sõnasabast haarates ja vallatledes leiutanud on - milline huumor aga laval kostab, mine vaata ja kuula ise.

Vallatud Vestid jõuavad sel nädalal veel Tartusse, Põlvasse, Viljandisse, Pärnusse, Raplasse, Tallinnasse, enne kui nad vestid mõneks ajaks varna riputavad ja oma tavapärasema muusika ja üritustihedate suvetegemiste juurde pöörduvad.