Laulja Triin Lellep koos väikse tiimiga veetis täna tunde Jaapani saatkonna juures ja filmis muusikavideo laulule "Eye of Storm". Muusikavideos astub üles ka kleidid loonud Eesti moedisainer Gerli A. Chantelle. Kaunite soengute eest vastutas Veronika Kursakova, kes kevadtuules lendlevaid kiharaid sättida aitas. Piltidel on kaamera taga askeldamas näha režissööri Artem Fausti ja meigikunstniku Reelika Järvet.

Moedisainer Gerli A. Chantelle ütleb, et videoga antakse tähtis sõnum. "Alati istub Sinu õlal ingel, kes juhatab sind rasketel aegadel positiivsetele radadele. Ka praeguses koroona olukorras on seda tähtis pidada meeles, et tuleb mõelda positiivselt!" ütles ta.

Eelmise aasta novembris ilmus Eesti Ekspressis lugu lauljast Triin Lellepist, kes on maalinud endast ajakirjanduses pildi, nagu tegemist oleks ooperitähe ja primadonnaga, pärast seda kui temaga ilmus pikem intervjuu Kroonikas. Tema vastu tegid Estonia ja Vanemuise ooperilauljad ühispöördumise, sest Lellep on ooperilavadel olnud vaid kaks korda ega ole seega nende mõistes mingi staar.

Lellep aga leidis, et tegu on kolleegide kadedusega, kuna meedia räägib temast nii palju, ning ka Kroonikas avaldatud vastusõnas selgitas, miks ta end ooperilauljaks peab.

"Seda teemat olen ma enne ka puudutanud, et kas tõesti on ooperilaulja õilis tiitel vaid neile, kes on OperaBase's kirjas ja teatri nelja seina vahel ooperit laulavad. Arvan, et ei. Ooper, nii nagu kogu muusika, kuulub rahvale ja on viimane aeg tuua see teatrisaalidest välja. Ooperilaulja võib ooperit laulda täiesti erinevates miljöödes ja kuniks see on tema leib, on ta ooperilaulja. Seega on siin tegemist vaid tõlgendamise küsimusega. Minu silmis on muusika üks ja mulle ei meeldi kastidesse lahterdamine," selgitas Triin Lellep.

Triin lisas: "Olen lõpetanud klassikalise laulmise eriala nii Georg Otsa muusikakoolis Tallinnas kui Helsingi konservatooriumis, täiendanud end Saksamaal ja Prantsusmaal ning esinenud viimasel ajal klassikalise filharmooniaorkestri solistina, esitades ooperiaariaid, ooperikatkendeid, oratooriume – klassikalisi teoseid. Seega, kõige enam peegeldub minu töös ikkagi klassikaline ooperimuusika."