Taimo Toomast – Pärnu: Taimo tõi seekord saatesse kuumad lõunamaised rütmid koos Pärnu kuulsaima tantsutrupiga „Lancy“. Gipsy Kingsi loos „Baila Me“ tuli tantsutüdrukutel lasta ka häälel kõlada ning ooperilauljast Taimo demonstreeris oma uhket tantsuoskust.

Silvi Vrait: "See trupp on mulle alati meeldinud! Mina soovitaks edaspidi tantsides keha vabamams lasta, siis on hääl ka lõdvestunum. Aga muidu kirglik ja täis armastust."

Ženja Fokin: "Siin oli troopilist kuumust ja sa suutsid ära ohjeldada need iludused laval. Tantsupoognad olid väga kõvad, et las see laulmine olla vast."

Villu Tamme: "Väga tore oli. Lähemalt on tantsutrupp veel ilusam kui telekast. Lauljal on hea hääl, aga vajaks pikemaid noote. Hääl ei tulnud väga esile."

Toomas Lunge – Tartu: Toomas rokib laval koos laulva perekonnaga Raamat. Kuna peres on mehi nagu murdu, siis vallutavad nad lava T-Klaasi poolt tuntuks lauldud looga „Meestelaul“.

Silvi Vrait: "Isa võib selliste poegade üle rõõmu tunda. See oli hea perekonna valik!"

Ženja Fokin: "Oli olemas koopameelsus ja ürgsus. Riietevaliku puhul - ma ei ole Tartus iial nii palju triiksärke näinud, mehed pange kampsunid selga!"

Villu Tamme: "Ma olin meeldivalt üllatunud, sest mulle see laul üldse ei meeldi. Aga see variant muutis laulu kuidagi erilisemaks ja sõbralikumaks. Toomas lunge võiks kaaluda Vikerraadiosse tööle minekut ja perekond oli jube tasemel."

Birgit Õigemeel – Kohila: Birgiti kõrval seisab seekord 10-aastane Märten Männiste. Mõni aeg tagasi kirjutas helilooja Riine Pajusaar spetsiaalselt Märtenile laulmiseks imeilusa „Sünnipäevalaulu“, mille krapsakas poiss saatis sünnipäevaks kodukandi tüdrukule Birgitile.Lugu puges koheselt Birgiti südamesse ja lauljatarile tundus ainuõige valikuna seda ka saates esitada.

Silvi Vrait: "Märten on mu südame võitnud, tal on ilus laulutämber."

Ženja Fokin: "Sellist sünnipäevakinki ei oskaks keegi oodata. Ma arvan, et Märten on suure tähega artist, ta on lavalaudadele loodud. See on hämmastav!"

Villu Tamme: "Kui oleks minu sünnipäev, siis paneksin väikse pisara maha küll. See oli tõesti äärmiselt ilus ja nunnu. Siiski pool laulu mõtlesin, mis puuvilja Birgiti kleit mulle meenutab."

Koit Toome – Laagri: Koidu missioon oli leida partneriks daam vanuses 41-65. Koidu õnneks viis saatus ta kokku kunagise baarvarietee „Tallinn“ tähe ja praeguse tantsupedagoogi Ülle Tomingaga. Kui siiani on Koit saates räppinud ja tantsinud, siis seekord üllatab ta televaatajaid taas, esitades koos Üllega kelmika loo „Miljonär“.

Silvi Vrait: "Mul on hea meel Üllet laval näha. Koit, sul vedas, et sa tema sealt Laagrist leidsid!"

Ženja Fokin: "Ülle on tõesti kaunis naine! Ta on võimeline veel rohkemaks! Koit, see on pärl, mis sa leidsid! See oli fantastika."

Villu Tamme: "Minus tekitas see nostalgiat aja järgi, mida ma iial näinud ei ole."

Tanja Mihhailova – Kohtla-Järve: Tanja missioon oli leida partneriks tuntud inimene, kes ei ole laulja. Imeline „Sinu hääl“ kõlab Tanja ja endise riigikogulase Tiit Kuusmiku kauni duetina, neid toetab laval Kohtla-Järvelt pärit saksofonist Virgo Veldi.

Silvi Vrait: "Tanja energia laval oleks võib-olla rohkem näha olnud, aga samas oli see lahendus väga huvitav ja selle laulu tore ivake. Mulle väga meeldis sopranisoolo."

Ženja Fokin: "Tehnikaajastu ajal laulis Tanja meile Kohtla-Järvelt, aga kohalolu oli olemas. Igal juhul aitäh teile!"

Villu Tamme: "Laul on ju imeilus, mida veel võiks tahta. Ma olin nii hämmingus, kuidas see esitlus toimus."

Ott Lepland – Kärdla: Laulupartneri leidmiseks korraldas Ott Kärdlas neidude hulgas ettelaulmise ning valituks osutus sarmikas Triin Salin. Mõlemad lubavad Kärdlat väärikalt esindada Vennaskonna tuntuima looga „Insener Garini hüperboloid“.

Silvi Vrait: "Triinul oli lavaline närv palju parem kui Otil, selline mulje jäi mulle."

Ženja Fokin: "Mõnusalt, rappuvalt panete, Hiiumaa!"

Villu Tamme: "Jõle cool oli, ma olingi Trubetsky versioonist tüdinud."

VAATA FOTOSID: