Pikk planeerimine

Lilje lubab Publikuga vesteldes, et külastajad võivad oodata mitmeid uhkeid üllatusi. "Vihjeks nii palju, et tuttavad lood tulevad esitusele hoopis teises kuues."

"Mõtlesime juubelikontserdist väga kaua. Hakkasime seda juba maikuus korraldama," pajatab Lilje.

Lavale on oodata selliseid armastatud lauljaid nagu Vello Orumets, Uno Loop, Heidi Tamme, Anne Velli,  Marju Marynel Kuut (Tallinnas),  Lembit Saarsalu, Tõnu Naissoo, Riho Lilje, Boris Lehtlaan, Elonna Spriit, Kalju Saareke ja paljud teised.

Head asja palju ei saa!

Kui uurida, milline meesarstist on Lilje meelest olnud Laines kõige kuumem, kostab lauljatar: "Raske küsimus. Kõige kauem on olnud lavalaudadel Vello Orumets. Ja Tõnis Mägi läks väga omal ajal Venemaal noortele peale."

Ajakirjade Kirjastus andis äsja välja raamatu "Laineline elu", kus kirjas ansambli liikmete mälestused. "Kui ma raamatu eile Vello Orumetsale viisin, helistas ta mulle õhtul tagasi ja ütles, et tal olid raamatut lugedes pisarad silma tulnud," jutustab Lilje.

Kontserdid toimuvad 12.novembril Nokia kontserdimajas ja 13.novembril Tartus Vanemuise Kontserdimajas algusega 19.00. Küsimuse peale, miks antakse vaid kaks kontserti, kostab Lilje reipalt: "Ega head asja ka liiga palju ei saa!"