Veel eelmisel nädalal päästis Ott valla esimese "pääsukese" oma detsembris ilmavalgust nägevalt uuelt albumilt - singli "Kodu". Eilsel kontserdil tulid lisaks esiksinglile esitamisele ka terve hulk teisi uusi lugusid ning loomulikult ei kiusanud edukas eurolaulik oma põliseid fänne ning kandis ette ka oma varasemad hittlood.

Koos publiku abiga sai kokku kogutud ka ühe Oti uue loo video - nimelt palus laulja rahval end nutitelefonidega filmida ning klipid Youtube'i üles laadida, et neid siis hiljem videos kasutada.

Võimsa kontserdi tõeliselt emotsionaalne kulminatsioon saabus viimase loo "Kuula" ajal, mida Ott kandis ette koos "Laululahingust" tuntud võiduka WAF laulukooriga. Üks fänn oli kogunisti nii liigutatud, et läks oma lillekimbuga juba varakult päris lava ette, et oma iidoliga lemmikloo esitamise ajal silmitsi seista.

Teise üllatusesinejana astus lavale keelpilliansambel Gjangsta, kellega Lepland suvel Viljandi Pärimusmuusika Festivalil koos esinesid. Leplandi bändis astus klahvpillidel üles Tarvi Kull, kitarril Kristjan Kaasik, basskitarril Viljar Norman ning trumme tagus Kaspar Kalluste. Taustalauljana oli laval taas kaunis Marvi Vallaste.

Naudi kontserdimelu Publiku fotogaleriis: