Samuti lasi Morrissey särada ka oma tuntud iroonilisel huumorisoonel. Näiteks ühe loo vahel sõnas laulja, et Tallinna vanalinnas on McDonald’s, kuid nagu ta teab, saabub Eestisse varsti ka “McDonna”. Viimane olevat Morrissey sõnul äsja ajakirjanduses teatanud, et ta ei tea ühtegi muusikatähte, kes ei oleks olnud mõjutatud Michael Jacksonist. “Milline kitsas arusaam muusikast, tõepoolest!” nentis muigav Morrissey publiku hõisete saatel ning järjekordne energiline lugu sai alguse.
Vaata ülejäänud pilte SIIT.

Või näiteks pärast mõnda lugu tutvustas Morrissey ennast ja oma kaaslasi järgnevalt: “Nagu te nägite ja kuulsite oleme me death metali bänd Soomest. Ja me vihkame kõiki!”

Värske Morrissey albumi “Years of Refusal” singlilugu “I’m throwing my arms around Paris” laulis indie-ikoon aga sõnadega, kus Pariis oli asendatud Tallinnaga. Publik võttis laulu vastu tormilise heakskiidu ja kiljete saatel. Nagu ka kaks särki, mis esineja seljast kiskus ja rahva sekka viskas.

Vaata ülejäänud pilte SIIT (NB! Teine galerii!)

Morrissey kontserdi piletid müüdi aprillis läbi kõigest paari tunni jooksul. Seda, et Rock Café oli inimesi puupüsti täis, võis märgata juba iga kohale saabuja, sest sissepääsu ootavate külastajate järjekord venis lausa Tartu maanteele välja.

Juba täna esineb Morrissey Riias, sealt edasi Poolas, Tšehhis ja Austrias.

Morrissey sai kuulsaks legendaarse ansambli The Smiths (mille lugusid mängiti eilsel kontserdil samuti ohtralt) solistina. Pärast ansambli lagunemist 1980. aastate teisel poolel alustas ta edukat soolokarjääri.