"See oli meie kõige parem esitus! Ma sain nii palju julgust juurde, see oli sõnu seletamatu kogemus. Ma polnud kunagi varem nii suurel laval ja nii suure publiku ees esinenud," kommenteeris ta.

Ka Sven Lõhmus kinnitas, et esinejad andsid endast tõepoolest maksimumi. "Sellist artisti annab otsida, kes on elanud siin favoriidina ja nüüd, 24ndana, on ta endiselt sama rõõmus," tunnustas Lõhmus Jaanit.

Getteri arvates oligi ju kõige olulisem finaali pääseda. "Me saime finaali! See on ju vinge!"

Küsimusele, kas kaks pikka Eurovisiooni nädalat on meeskonna lõplikult ära väsitanud, tuleb jaatav vastus. "Me oleme siin juba kaks nädalat olnud ühesuguse graafikuga, seega oleme juba treenitud selles suhtes," ütles Lõhmus. "See on juba järgmine tase," kommenteeris väsimusastet Heidy Purga.

Getter lisas, et temagi on viimaste nädalate tempoga nii ära harjunud. "Selline tunne, et kui hommikul tõuseme, tuleks jälle proovi minna," rääkis ta. "Aga homme saab koju ja oma voodis magada. Ja piima tahaks ka! Igatsen piima ja putru."

Pikka puhkust Jaani ja tema meeskond endale aga lubada ei saa, sest juba juuni kuus ootab neid ees tuur. Seega kõik, kes eestlastele Eurovisioonil kaasa elasid, saavad neile uuesti kaasa elada juba suvel erinevates Eesti linnades.

VAATA FOTOSID pärast finaali, mil Eesti delegatsioon sõitis järelpeole: