Õhkkond kontserdimajas on töine ja asjalik, sest juba homme õhtuks peab kõik sujuma briljantselt.

3Pead on lavale abiks kutsunud taustalaulja, kes asendab beebiga haiglas olevat Anniet. Samuti on lisaväge palunud kunstnikust muusikult Andres Lõolt, kes lisab loole sel korral rütme ning laulab ka tausta.

Teisena astub lavale Marten Kuningas koos Mahavokiga, kes esitab lugu "Oota mind veel". Martenit, kes on riietunud šikilt valgesse ülikonda, saadavad laval kolm minikleidis kaunist taustalauljat.

Loo autor Heini Vaikmaa kirjutas loo küll esilagu Mahavokile, kuid viimasel hetkel otsustas saata loo ka Eesti Laulu konkursile ning palus laulma Marten Kuninga. Mahavoki ja Marteni koostöö ei piirdu aga ainult Eesti lauluga - Heini Vaikmaa nimetab Kuningat lausa Mahavoki uueks järelkasvuks, keda bändi kontsertidel edaspidigi üles astumas võib näha.

Kolmandana proovi tegev Mimicry on rõhku pannud lavakujundusele. Lavale on ehitatud midagi toasarnast, sest kohale on veetud kirjutuslaud, tool ja televiisor. Bändi laulja Kene Vernik kannab seksikat minikleiti, mis noorele naisele nagu valatult sobib.

Haldjalik Tiiu Kiik üllatab oma etteastes sellega, et loo lõpuks langeb lavale kiik, millel istudes naine oma lugu esitab. Loo lõpuks on kiigel sees selline hoog, et nõrgema närvikavaga inimesel oleks kabuhirm. Tiiu suudab rahulikku meelt aga lõpuni säilitada ning laulab heledal häälel oma loo lõpuni, nagu ei olekski selles midagi erilist.

Rolf junior on riietunud uhkesse sabakuube. Suurema tähelepanu tõmbavad endale aga Violina-tüdrukud, kes kõrgetel postamentidel graatsiliselt viiuldavad.

Disko 4000 on lavale paigutanud suisa kaks trummi. Piret Järvis on bändi nimele temaatiliselt kõrva riputanud diskokuuli, taustajalujad kannavad aga hoopiski kiivrit! Kas tõesti ei ole lauljatarid möödunud aastal juhtunud laeõnnetusest üle saanud?