Neile järgnes rajult punkinud ja kena kontsertkavaga hakkama saanud Astro Zombies, kelle laulja

Bonne võimsad vokaalsooritused rahva rõõmust rõkkama panid. Põrandat katnud inimhulk selleks hetkeks oli veel kesine, kuid ürituse tempo sellest ei raugenud ning järgmisena lavalaudu väisanud Recycle Bin näitas, kuidas uuema kooli muusikud mürglit, müra ning helimassiivi rahva peale paiskuda lasta oskavad.


Õhtu peaesinejana välja kuulutatud No Big Silence, kes hetkel koos Sinisega Eesti-tuuril, lasi end küll mõne aja lavale oodata, kuid see ootamine tasus end rahvahulgale, keda selleks hetkeks oli juba päris korralikult kogunenud, rohkem kui kuhjaga ära. Esitamisele tuli enam kui tund aega väärt kraami nii viimasel albumilt "Starstealer" kui ka NBS-i puhul ajatuks klassikuks kujunenud vanemaid lugusid. Kaks lisalugu, millega publiku kõrvu paitada lasti, panid heale kontsertesitusele väga võimsa ja mõjusa lõppakordi. Kahjuks lahkus enamus rahvast hilise kellaaja tõttu peale peaesineja lõpetamist ning seetõttu pälvisid õhut kaks viimast bändi - Mimicry Tartust ning värskelt albumi üllitanud Sinine - kahetsusväärselt vähe publikumenu.

Siiski neile, kes kuulama jäid, sai selgeks, et elektroonika poolega segatud kitarrimuusikat osatakse Eestis ka pärsis korralikult teha. Hävitava löögi noorte talentide loominguga tutvumiseks tegi aga loomulikult peabossist helimees - ühesõnaga vedas tehnika nii korralikult alt, et lavapealsetest monitoridest esinejad miskit ei kuulnud, seega oli ka kontserdi kvaliteet tugevalt häiritud. Rääkimata sellest, et esinejad vahepeal helipuldi ja lava vahet olid sunnitud jooksma ning sellest tulenevad lavapausid teps mitte kontsertelamust ei suurendanud.

Kokkuvõttes võib rahule jääda. Järgmiseks aastaks tehnika korda, kohale sama head bändid ning kontserdijärgseks koduteeks parem ilm õue - siis on positiivne elamus järgmise aasta fastarikülastajatele garnteeritud!