Kell 22 pakkisid oma telgid tänaseks kinni rannas pesitsevad firmad, kes surfikoolituste või varustusega tegelevad. Nüüd ongi aeg nautida muusikat ja maalilist päikeseloojangut, heade sõprade seltskonda ja bände. Peale Vaiko Epliku ja Eliidi kontserdi lõppu kuulutatakse laager ametlikult avatuks ning lavale astub ansambel Radar.

Homme õhtul on ilmselt samal ajal lavaesine paksult täis, sest kui töönädal lõppeb, seavad oma sammud siia ka need, kes täna-eile veel tööl sellest vaid unistama pidid.

Viimased hilised saabujad pumpavad metsa all madratseid ja seavad vabadele ruutmeetritele osavalt telke, kuigi viimasedki päikesekiired on kadunud. Samas suunas kuhu kadus päike, suunduvad mõned öised ujujad, turvamehed agaralt neil pilku peal hoidmas.

Alkoholi silmatorkavalt palju ei tarbita ning erilist peomeelelu ka pole - homme ju ees uus loodetavasti tuuline surfipäev, milles veendumiseks paljud surfimehed ninapidi nutitelefonis agaralt tipivad. Muide, kurikuulsat "surf ja kanep käsikäes" lõhnagi pole!

Vaata, kuidas möödus surfikeskne ja vaikne neljapäeva õhtu Lemmerannas!