VÕITJAD ON:

Aasta Debüütalbum – Sander Mölder „TIKS 068“
Aasta Etno/Folk/Rahvalik Album – Puuluup „Süüta mu lumi“
Aasta Naisartist – Lenna
Aasta Popalbum – NOËP „Heads In The Clouds“
Aasta Jazzalbum – Estonian Voices „Taat läks lolliks“
Aasta Metalalbum – Talbot „Magnetism“
Aasta Rockalbum – Ewert and The Two Dragons „Hands Around the Moon“
Aasta Klassikaalbum – Erkki-Sven Tüür. Illuminatio. Whistles and Whispers from Uluru. Symphony No. 8 Esitajad: Lawrence Power, Genevieve Lacey, Tapiola Sinfonietta, dirigent Olari Elts
Aasta Elektroonikaalbum – Sander Mölder „TIKS 068“
Aasta Meesartist – nublu
Aasta Hip-Hop/Rapalbum – TOMM¥ €A$H „¥€$“
Aasta Alternatiiv/Indiealbum – Maarja Nuut & Ruum „Muunduja“
Panus Eesti Muusikasse – Mahavok

Helilooja ja muusiku Heini Vaikmaa sõnul on tunnustus neile suur ja samas ka väga meeldiv üllatus. “Eks me ole kõik need aastad ajanud vaikselt, kuid järjekindlalt oma rada, seda nii instrumentaalmuusika kui ka lauludega,” kommenteeris Vaikmaa. “On rõõm tõdeda, et kuigi Mahavoki asutamisest saab tänavu juba 37 aastat, mängivad raadiojaamad meie laule ja muusikapalu endiselt üsna innukalt. Ju siis on meie looming kuulajatele meelt mööda - nii vanad hitid kui ka uued lood."

Aasta Muusikavideo – TOMMY CASH „LITTLE MOLLY“ (režissöörid: Tommy Cash ja Anna-Lisa Himma)

Aasta Parim Laul – nublu feat. reket „Mina ka“

Aasta Ansambel – Ewert and The Two Dragons

Pildid showst leiad siit:

Aasta Album – Ewert and The Two Dragons „Hands Around the Moon“

Vaata ka , kes saabusid suurüritusele:

Kokku jagati tunnustused välja 17 kategoorias, milleks on: Aasta Debüütalbum, Aasta Naisartist, Aasta Meesartist, Aasta Ansambel, Aasta Klassikaalbum, Aasta Jazzalbum, Aasta Etno/Folk/Rahvalik Album, Aasta Elektroonikaalbum, Aasta Alternatiiv/Indiealbum, Aasta Metalalbum, Aasta Rockalbum, Aasta Popalbum, Aasta Hip-Hop/Rapalbum, Aasta Muusikavideo, Aasta Parim Laul, Aasta Album, Panus Eesti Muusikasse.

Traditsiooniliselt on gala lahutamatuks osaks üllatuslikud shownumbrid ja võimas esinejate nimekiri. Nii astuvad galal üles Ott Lepland, Rein Rannap, ÖED, Bert Prikenfeld ehk Bert on Beats, Maian, Lenna, Ewert and The Two Dragons, Uudo Sepp, Revals, Duo Ruut, Talbot, NOËP, Victor Crone, The Boondocks ja Panus Eesti Muusikasse auhinna pälviv kollektiiv Mahavok.

Nii mõnedki etteasted tulevad ettekandmisele vaid sellel ühel õhtul Saku Suurhallis. Kavast leiab palju ainult selleks õhtuks kokku pandud unikaalseid kooslusi ja show-sid ning üle kolme tunni non-stop programmi kohapeal. Nii on elektroonilise popi kuningal NOËP-il varuks esinemine, millesarnast temalt oodata ei oskaks. Samuti tasub põnevusega oodata legendaarse kollektiivi Mahavok esinemist, kes samuti on lubanud publikut millegi erilisega üllatada.