Californiast alguse saanud jalatsibränd Skechers esitles kolme eriilmelist kollektsiooni. Brändi asutaja järgi nime saanud ning 2000. aastal esmakordselt lansseeritud kollektsioonist Mark Nason®, leiab vaba-aja jalatseid aktiivse elustiiliga meestele ja naistele. See premium kollektsioon on inspireeritud eelkõige 70-ndatele omasest rock´n´rolli ikoonilisest elustiilist, fookus on Itaalia parimatel materjalidel, väljapeetud detailidel ning käsitöövõtetel. Stilist ja moeillustraator Britt Samoson tunnistas: „Just neid on mul vaja! Eelkõige meeldib mulle puhas lõige ja kõrge kvaliteet.“

Sportlike jalanõude edulugu jätkub ning neid on märgata nii moenädalatel kui ka kõrgmoodi esindavates moemajades kollektsioonitäiendustena. Just seda trendisuunda esindab Skechers D’Lites, mis on jõudnud showdele nii Londoni, New Yorgi kui ka Berliini 2019. aasta kevadsuvised kollektsioone tutvustavatel moenädalatel. Skechers tuli kirjeldatud sportliku moekontseptsiooniga välja juba 20 aastat tagasi, mil pioneerina esitleti nii meestele kui ka naistele mõeldud mudeleid Energy ja Stamina. 2007. aastal tutvustati algupäraste mudelite kergemaid ja mugavamaid edasiarendusi – lansseeriti ikooniline D´Lites, mida kannavad ka näiteks Lõuna-Korea poistebändi K-Pop liikmed ja tuntud lauljatar Camilla Cabello. Mõjuisik Meryl Mägi kinnitas, et just see mudel on ka tema üks soosikuid: „Kahtlemata on minu lemmikuks must-valge versioon, olles samal ajal nii mugav kui ka üdini trendikas.“

Skechersi kollektsioonist leiab lisaks nii minimalistlikuma joonega monokroomses värvigammas kui ka sädeluse ja erinevate aplikatsioonidega jalanõusid igapäevaseks kandmiseks. Spordisõprade jaoks on aga välja töötatud septsiaalsed jooksujalanõud, mis toetavad ja hoiavad jalgu põrutuste eest.

Kevadsuvised kollektsioonid on müügil Skechersi esinduskauplustes Ülemiste, Kristiine, Rocca al Mare ja Nautica keskustes Tallinnas, Tartu Lõunakeskuses ja Pärnu keskuses.

Kevadise Skechersi peo külalistele valis muusikat Mihkel Sillaots, toidu eest kandis hoolt FlowBowl, jäätiseelamuse tagas MiniMelts ning jooke pakkusid Vitamineral ja Aura.