Aasta muusikaajakirjaniku tiitli sai Erik Morna, Aasta raadiojaama tiitli Raadio 2, Aasta meediakanaliks valiti Rada7 ning aasta manageriks Toomas Ollijum.

Aasta promootori tiitli pälvis Helen Sildna, aasta klubi või kontserdimaja tiitli aga Pärimusmuusika Ait, aasta tuur/kontsert/festival kategoorias võidutses Jazzkaar ning Aasta muusikamüüja tiitli sai Apollo.

Parima eelmise aasta plaadifirmana tunnustati Universal Music Balticsit ning produtsendina Ago Teppandit, samas kui parima miksija/masterdaja tiitli ning kaasenud auhinna sai koju viia Siim Mäesalu ning helitehniku auhinna Kristo Kotkas.

Parima heli ja/või valgustehnika rendiga tegeleva firma tiitli sai Eventech, aasta valgustaja aga Meelis Lusmägi. Žürii hindas kõige muusikasõbralikumaks ettevõtteks EMT ja parimaks albumikujundajaks Taavi Tulev ja Okeiko, kes vastutavad Taavi Tulevi plaadi „Kuku!“ eest.

Vaata Publiku suurest galeriist, kes galal käisid ning saa tuttavaks nende nägudega, kes on tänasega pärjatud muusikamaailma mehed ja naised, kes tavaliselt lava taga või helistuudios just Sulle parimaid elamusi loomas, ilma et neile prožektoritevalgus langeks ja staaridele omane tähelepanu osaks saaks.

Kui õhtu laulsid avatuks Triin Niitoja ja Jaanus Saago, siis piduliku auhinnajagamise lõpetas hoogsamate rütmidega Würffel. Õhtut juhtis Genka ning auhindu käisid teiste seas üle andmas nii Heidy Purga, Liis Lemsalu kui Ott Lepland.