Tallinna tätoveerimisstuudiosse Malm kogunes sel õhtul käputäis muusikasõpru, et olla esimesed, kes saavad plaadifirma loal kuulata uut albumit täispikkuses. Samal ajal, kui muusikasõbrad nautisid ozzilikke helisid, oli sealsamas nende kõrval tätoveerimislaual neiu Sophie, kes oli juba lõunast saadik kohal ning tätoveerija Rednosedolphin tema kallal lõpetamas üle sääre ulatuvat must-punast Ozzy-teemalist teost.

57 linnas üle maailma tehti sel õhtul salongides sama - Osbourne'i esindajad valisid saadetud näidisdisainide põhjal välja salongid, kus plaat kõlada saab ning kohal olevate fännide kehasid igaveseks tinditeosed kaunistama jäävad.

Erinevad tätoveerimiskunstnikud said esitada oma kavandeid Ozzy-teemalisteks teosteks ja nüüd kaunistab paljude keha neljapäevast alates Ozzylik temaatika - töid on Osbourne'i portreedest talle omaste nahkhiirteni.

Osbourne'i uus album koosneb 11 loost, kaasa lööb plaadi nimiloos ka Elton John. Eelmisel kuul avaldatud lugu on kuulatud üle 7 miljoni korra. Lisaks on vanameister Ozzy oma albumile kaasa tegema kutsunud ka Travis Scotti, kellega esitatakse lugu "Take what you want" ja Post Malone'i, kellega koos sündis teos "It's a Raid".

Studio Malm on Rotermanni kvartalis tegutsenud poolteist aastat, omanikest abikaasade Kätlin ja Torsten Malmi loodud stuudios on ootejärjekorrad 3-4 kuud ja suure osa ajast veedavad nad ka välismaal oma tööd tehes.

Vaata, millised vinged Ozzyd valmisid üle maailma #ozzytattoo kampaania raames!