Bändi lugu "Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti" sai YouTube'is peagi nii menukaks, et seda vaatas Eesti kümnete tuhandete asemel lausa maailma miljonid silmapaarid.

Jala panid moemaailma ukse vahele Winnykad juuni lõpus, kui neid kutsuti esinema Pariisi  Ameerika moedisaineri Rick Owensi moeshow'le. Tulemuseks oli üks ütlemata sürreaalne ja raju meestemoe etendus, mis kindla peale jääb ajalukku kui üks originaalsemaid - jalgupidi laes rippuvad karvased mehed karjuvad ja "keevitavad" laval rahumeeli jalutavate silutud meesmodellide peade kohal. Vaatemängust lummatuna on esinemist oma digikanalites kajastanud ülemaailmselt tuntud ajakirjad i-D Magazine ja Dazed&Confused ning The Guardian. Reisist valmis ka dokumentaalfilm.

Mehed rääkisid Itaalia meeste Vogue'ile, kust on tulnud nende bändi nimi, kust on nad pärit ning millest räägib Korsakovi lugu. "See lugu on mehest, kes eelmises elus tegi palju halbasid otsuseid, kuid nüüd on ta hea mees, kes elab heategevuslikku elu ja aitab teisi," rääkisid nad ajakirjale ning lisasid, et lugu on uuel plaadil, mille nad tahavad paisata kuulamiseks tervele maailmale.