Pärast seitse aastat kestnud pausi on Garbage valmis saanud oma viienda stuudioalbumi „Not Your Kind Of People“, millelt leiab emotsionaalseid ja lootusrikkaid lugusid, mis loovad optimistliku atmosfääri, säilitades originaalse Garbage'i saundi. Duke Erikson kommenteerib: „Garbage'iga töötamine põhineb suures osas instinktidel. See on nagu jalgrattaga sõitmine, ainult, et peale sinu on veel kolm inimest.“

Garbage, tuntud oma megahittide „I'm Only Happy When It Rains“, „Stupid Girl“ ja „The World Is Not Enough“ poolest, on taaskord tuuril, promomas uut albumit ning taastamas varasemat hiilgust. „Mõte jälle tuurile minekust on korraga nii põnev kui ka hirmutav,“ räägib Shirley Manson. „Samas oleme me alati armastanud natuke valu, mis naudinguga kaasneb,“ lisab ta. Bänd, mis alustas tegevust 1994. aastal, on müünud üle 17 miljoni albumi ning on kahtlemata üks tuntumaid alternatiiv-rock, post-grunge ja elektro-artiste maailmas.

Garbage on: Shirley Manson (vokaal), Steve Marker (kitarr, klahvpillid), Duke Erikson (kitarr, klahvpillid), Butch Vig (löökpillid). Album „Not Your Kind Of People“ ilmus bändi omanimelise plaadifirma alt ning selle produtsendiks on Butch Vig, kes on koostööd teinud bändidega nagu näiteks Muse, Foo Fighters ja Green Day ning tuntud ka kui Nirvana albumi „Nevermind“ (1991) produtsent.

Garbage esineb Palladium kontsertklubis Riias 14. novembril. Kontsert on
osa bändi „Not Your Kind Of People“ tuurist. Piletid on saadaval Piletilevi
müügipunktides ning www.piletilevi.ee lehel hinnaga alates €35.