Festivali ühe peakorraldaja Genka sõnul näitab festivali populaarsust see, et igal aastal käib järjest rohkem inimesi, vaatamata sellele, mis mujal samal ajal toimub või milline on ilm. “Igal aastal pingutame, et pakkuda ka oma külalistele midagi uut, sel aastal on meil palju noori artiste, kes saavad oma esimesel EHHF aastal kohe üles astuda pealaval," sõnas Genka.

Lisaks noortele tegijatele astuvad sel aastal üles ka grand old räpparid nagu Genka ise, Tommyboy ja Cool D, kellest viimane tähistab reedel oma plaadi “Pahade planeet” 20. sünnipäeva. “1999. aastal välja antud plaadist möödub sel suvel 20 aastat ning sel puhul kuulevad külastajad lisaks uuemale loomingule ka selliseid hitte nagu “Vennad Voitkad”, “Mr. Minister” ja “Vegeteerivad bandiidid”," sõnas Cool D.

Lisaks 40 artistile toimuvad ka tavapärased EHHF külastajatele armsaks saanud atraktsioonid nagu 3x3 korvpallivõistlus, breiktantsuvõistlus ja open mic, kus saavad esimest korda lavalaudasid tunda potentsiaalsed tulevased artistid. Lisaks annavad hea tavana teisele päevale hoo sisse Comedy Estonia stand-up koomikud eesotsas Sander Õigusega.